Oranjebar Super Ranking #27; Levi Frauenfelder in Finale te sterk voor Gian van Veen

Voorlaatste kwalificatiedag OSR#27 levert Levi Frauenfelder dagwinst op ten koste van Gian van Veen. Titel beste dame naar Annemarie Linders. Mysterie Box blijft dicht en troostprijs gaat naar Dennis Gijsberts.

 

Afgelopen dinsdag ontstond een unieke situatie tijdens de elfde kwalificatiedag van de Oranjebar Super Ranking; de finale van het hoofdtoernooi werd namelijk een wedstrijd tussen twee jeugdtalenten. Geen gelouterde spelers want die waren allemaal in een eerdere fase uitgeschakeld, maar twee jonge kemphanen die zich wilden laten stonden aan het eind van de avond op het podium.

 

De kwartfinales met daarin Davy van der Zande, Kevin Verbakel, Levi Frauenfelder, Peter van den Broek, Oswin Streden, Gian van Veen, Ruud Tuijtelaars en Jos Fleurkes waren al een voorbode van het feit dat er iets speciaals stond te gebeuren. Nadat Davy, Jos, Ruud en Peter hierin werden uitgeschakeld volgde de uitschakeling van Kevin en Oswin in de halve finales. Zij gingen met 1-4 en 4-3 onderuit tegen respectievelijk Levi Frauenfelder en Gian van Veen die hiermee een finale tussen jeugdspelers bewerkstelligden.

 

In de verliezersronde hielden Lincy Gloudemans, Dennis Gijsberts, Annemarie Linders en Erik van Engeland het langste vol. Dennis wist zich vervolgens via een 0-3 overwinning op Lincy in de finale te spelen waarin hij Erik trof die aanzienlijk meer moeite had met Annemarie maar toch met 3-1 wist te winnen. In de troostfinale was Dennis effectiever dan Erik waardoor Dennis via een 4-2 overwinning de troostprijs mee naar huis kon nemen.

 

De finale tussen Levi Frauenfelder en Gian van Veen had voldoende amusementswaarde voor de toeschouwers en bood drama, spanning en sensatie doorspekt met goede scores en prima finishes. De winst ging uiteindelijk met 5-3 naar Levi die de dagzege dus mee kon nemen naar Oss.

 

Uitslag kwalificatie dag 11; 1. Levi Frauenfelder 2. Gian van Veen 3. Kevin Verbakel en Oswin Streden.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

De twaalfde en laatste kwalificatiedag van de Oranjebar Super Ranking 27 wordt gespeeld op dinsdag 11 september 2018. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK