Oranjebar Super Ranking #27; Jermaine verwijst Gian van Veen met whitewash naar Runner Up positie

Jermaine Wattimena laat zich gelden op speeldag tien van OSR. Gian van Veen Runner Up na 5-0 whitewash verlies in finale. Winst in verliezersronde gaat naar Joey Greijn. Mysterie Box blijft dicht.

 

Deze week was de eerste van drie laatste kansen voor de deelnemers om punten te verzamelen waarmee men zich kan kwalificeren voor de finaledag van de Oranjebar Super Ranking #27 waar €500 prijzengeld zal worden verdeeld. Reden genoeg voor een aantal kanonnen om de puntjes op de i te zetten.

 

De groepsfase leverde naast CLoD 2018 deelnemers Davy van der Zande, Oswin Streden en Gian van Veen ook JP Hendriks, Bobby Biemans, Yoeri Duijster, Jermaine Wattimena en Ruud Tuijtelaars op als spelers voor de kwartfinales. Hiervan wisten Jermaine, Davy, JP en Gian zich naar de halve finales te spelen waarin Jermain en Gian beiden met 4-2 te sterk waren voor hun tegenstander.

 

Intussen was de strijd om een plaats in de troostfinale ook gevorderd tot de halve finales. Paul Hendriks was hierin met 2-4 te sterk voor Erik van Engeland en Joey Greijn kende met 4-0 geen mededogen met Axel Goverde. De troostfinale die volgde werd een zeer spannende aangelegenheid waarbij de maximale zeven legs nodig bleken om te bepalen wie de winnaar zou worden. Uiteindelijk was het Joey Greijn die aan het langste eind trok met een 4-3 overwinning.

 

In de finale van deze week kreeg Gian van Veen de volle laag van Jermaine Wattimena. Het jeugdtalent die aankomend seizoen samen met zijn tegenstander zal aantreden in het kampioensteam Oranjebar Lions kreeg een serieuze les m.b.t. wat hem te wachten staat in het komende leerjaar. Een werkelijk ontketende Jermaine strafte alles af en kende geen enkel medelijden. Met 5-0 pakte Jermaine de dagzege op speeldag tien en kan, gezien zijn spel, met vertrouwen aanstaand weekend tegemoet zien. Voor Gian was het een mooi leermoment waar hij aanstaand weekend zijn voordeel mee kan doen als hij in het juniorentoernooi van de CLoD aan de bak gaat.

 

Uitslag kwalificatie dag 10; 1. Jermaine Wattimena 2. Gian van Veen 3. Davy van der Zande en JP Hendriks.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Kwalificatie dag 11 van de Oranjebar Super Ranking 27 wordt gespeeld op dinsdag 04 september 2018. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK