Oranjebar Super Ranking #26; Kevin Verbakel grijpt dagzege, Dhanesh Misier wordt Runner Up

Elfde speeldag Oranjebar Super Ranking #26 krijgt verrassende winnaar met lokale held Kevin Verbakel. Dhanesh Misier wordt Runner Up. Winst in de verliezersronde gaat naar Oswin Streden. Beste dame van de avond heet Lincy Gloudemans.

 

De elfde en voorlaatste speeldag van de 26e editie van de Oranjebar Super Ranking stond in het teken van verassingen. Zo ging de winst deze dag naar Kevin Verbakel en niet naar de toch aanwezige favorieten voor de eindzege en was de hoogste finish met 170 voor Rick de Bie.

 

Voor de kwartfinale bleven deze week Davy van der Zande, Levi Frauenfelder, Dhanesh Misier, Lincy Gloudemans, Erik van Manen, Kevin Verbakel, Ruud Tuijtelaars en Rick de Bie over. Vervolgens werd dit achttal uitgedund tot vier halve finalisten wat de wedstrijden Davy vs Dhanesh en Kevin vs Ruud opleverde die beiden eenzelfde uitslag kende, namelijk 4-1 winst voor de latere finalisten Kevin en Dhanesh.

 

In de verliezersronde kregen Kathy Geeraerts en Erik van Engeland deze week bij de laatste vier gezelschap van Oswin Streden en Gian van Veen. Oswin wist zich via een 3-1 overwinning op Kathy te plaatsen voor de troostfinale en trof daar Gian die Erikmet 3-0 van de oche stuurde. In de finale om de troostprijs trakteerde Oswin de jonge Gian op een 4-0 whitewash nederlaag waarna hij de troostprijs in ontvangst kon nemen.

 

De verassende finale tussen Kevin Verbakelen en Dhanish Misier kende ook een whitewash uitslag. Kevin was veel te sterk voor Dhanish die zijn darts na een 5-0 nederlaag weer  kon opbergen. Voor Kevin was de overwinning een welkome bevestiging van zijn goede vorm met oog op de Open Mariahout 2018 waaraan hij zal deelnemen om de lokale eer te verdedigen.

 

Uitslag kwalificatie dag 11; 1. Kevin Verbakel 2. Dhanesh Misier 3. Ruud Tuijtelaars en Davy van der Zande.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Aanstaande dinsdag 12 juni 2018 wordt de laatste kwalificatiedag van de Oranjebar Super Ranking 26 gespeeld. Inschrijving à € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK