Hoofdsponsor van Open Mariahout 2018 heet Auto Corsten BV

Opel dealer en Vakgarage van Mariahout en omstreken, Auto Corsten heeft zich als hoofdsponsor verbonden aan het dartevenement Open Mariahout 2018 dat op 15 juni aanstaande plaatsvindt in de Oranjebar.

 

De organisatie van de Oranjebar die verantwoordelijk is voor het spelen van het Mariahout Open 2018 is verheugd te kunnen melden dat de lokale vakgarage en Opel dealer Auto Corsten B.V. zich bereid heeft getoond om zich als hoofdsponsor aan dit dartevenement te verbinden.

 

Voor een ieder in Mariahout en omgeving is Auto Corsten B.V. een begrip maar voor degene die nog niet bekend zijn met deze vakgarage en officiële Opel dealer volgt hier een ABCtje ter informatie over het bedrijf dat zeker een bezoekje waard is als u op zoek bent naar een nieuwe auto of een occasion;

 

OVER ONS
Auto Corsten BV is Uw officiële Opel dealer en Vakgarage van Mariahout en omstreken. Het automobielbedrijf is gegroeid naar een full-service auto bedrijf met een moderne geoutilleerde werkplaats en één van de grootste occasioncenters uit de regio.

WAT DOEN WIJ
B
ij ons kunt u terecht voor alles wat met auto’s te maken heeft, zoals o.a. inkoop / verkoop van nieuwe en gebruikte automobielen, taxaties, schade, financiering / lease, bemiddeling, import / export, onderdelen / accessoires, onderhoud / reparatie en APK-keuringen.

EEN BEGRIP
C
orsten, al meer dan 40 jaar een begrip in Noord-Brabant! Het familiebedrijf is ruim 40 jaar geleden gestart door Jan Corsten en inmiddels staat zoon Bart aan het roer.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK