Oranjebar Super Ranking #24; Dag winst & inhoud Mysterie Box naar Nico Thissen

Winst op derde speeldag van de Oranjebar Super Ranking 24 gaat naar Nico Thissen. Runner Up plaats voor Jan Geven. Mysterie Box gaat eindelijk open en levert Nico Thissen €250,= op.


De derde speeldag van de 24e Oranjebar Super vormde een mooie afleiding voor de dartliefhebber die deze week alle aandacht op de Winmau World Masters en de Lakeside Kwalificaties gericht ziet.

 

De laatste acht van deze week kende drie spelers die eerder een of meerdere dagzeges hadden gewonnen; Davy van der Zande, Nico Thissen en Oswin Streden. Zij gingen samen met Erik van Engeland, Mike Brands, Jan Geven, Emrah en Mitchel Oudenhoven door voor een finaleplaats.

 

Oswin, Jan, Davy en Nico zagen we terug in de halve finales. Hierin wist Jan Geven met 4-3 te winnen van Oswin Streden en werd daarmee de eerste finalist van de dag. De andere halve finale was een knaller van een wedstrijd tussen twee haantjes die beide weten hoe het spelletje gespeeld wordt. Het was uiteindelijk Nico Thissen die de beslissende finish gooide en Davy van der Zande met 3-4 versloeg waarna hij zich kon opmaken voor de finale.

 

Na een korte pauze kon de finale vervolgens beginnen. Nico was nog steeds op stoom en liet duidelijk blijken geen tijd te willen verspillen. In de finale waren er nauwelijks kansen voor Jan die zich dapper staande probeerde te houden maar toch binnen no-time tegen een 5-0 nederlaag opliep. Zo pakte Nico Thissen dus de dagwinst en en passant bleek hij ook nog de winnende finish (106) voor het openen van de Mysterie Box te hebben gegooid waarmee deze avond extra succesvol afliep voor de sympathieke dartspeler.

 

Uitslag kwalificatie dag 3; 1. Nico Thissen 2. Jan Geven 3. Davy van der Zande en Oswin Streden.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Dinsdag 03 oktober 2017 wordt de Kwalificatie dag 4 van de Oranjebar Super Ranking 24 gespeeld. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

 

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK