44e Winmau World Masters met 8 Oranjebar spelers

Week met Winmau World Masters, Lakeside Qualification, Winmau BDO British Open and BDO British Classic Tournament. Acht Oranjebar spelers en begeleiders afgereisd naar Bridlington in Engeland.


Van 25 september t/m 28 september strijden tientallen Nederlandse deelnemers voor de Winmau World Masters titels en deelname aan de Lakeside World Championships. Na een periode van 8 jaar keert het evenement weer terug keert naar Bridlington Spa. Het is alweer de 44e editie van dit prachtige evenement waar honderden internationale topspelers binnen de categorieën heren, dames, jongens en meisjes aan mee zullen doen.

 

Spelers die uitkomen voor de Oranjebar doen mee in de categorieën heren (Andy Baetens, Davy van Baelen, Sven Wens, Yoeri Duijster, Willem Mandigers en Wouter Vaes), dames (Lincy Gloudemans) en jongens (Levi Frauenfelder).

 

De week begint op vrijdag 22 september met de BDO British Classic en de BDO British Open die van 22 t/m 24 september gespeeld zullen worden in dezelfde locatie. Vanaf maandag gaat het echte werk beginnen met het toernooi der toernooien;de Winmau World Masters.

 

Winmau World Masters
De z.g. vloerwedstrijden van de Winmau World Masters gaan gespeeld worden op maandag 25 september en de podiumwedstrijden op 26 en 27 september. Een belangrijke wijziging t.o.v. de voorgaande jaren is dat ook de geseede spelers dit jaar op de vloer in actie komen. Voorheen waren zij direct geplaatst voor de podiumwedstrijden bij de laatste 32, maar dat voorrecht hebben zij dit jaar niet meer.

 

Lakeside play-offs
Op donderdag 28 september staan de Lakeside play-offs op het programma. Spelers die geplaatst zijn voor de Winmau World Masters zijn automatisch ook voor deze play-offs geplaatst.
Programma 2017 (met Nederlandse tijden):

Maandag 25 september Winmau World Masters
11:00 uur: Singletoernooien van de heren, dames, jongens en meisjes.

 

Dinsdag 26 september Winmau World Masters
12:00 uur: WDDA toernooi (paradarters)
12:00 uur: Finales jongens en meisjes
13:00 uur: Heren laatste 16
Woensdag 27 september Winmau World Masters
12:00 uur finale van het WDDA-toernooi (paradarters)
13:00 uur halve finale en finale dames
13:00 uur heren vanaf de kwartfinale tot en met de finale
Donderdag 28 september Lakeside play-offs
13:00 uur aanvang

 

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK