Oranjebar Super Ranking #22; Jermaine Wattimena bezorgt Levi Frauenfelder koude douche

Jermaine Wattimena beslist finale opnieuw met 5-0 overwinning. Dit keer was het slachtoffer Levi Frauenfelder. Gian van Veen de beste in de verliezersronde. Mysterie box blijft gesloten.

 

Met zeventien deelnemers werd de tiende speeldag van de Oranjebar Super Ranking begonnen met de groepsfase. Uit de vier groepen kwamen Davy van der Zande, Randy Oosterbruggen, Mike Brands, Ruud Thijssen, Jermaine Wattimena, Oswin Streden, Levi Frauenfelder en Hermie van Orsouwn naar voren om de kwartfinales te spelen.

 

Vervolgens vielen Mike, Oswin, Hermie en Ruud af en ging de strijd om de dagzege verder met een duel tussen Jermaine en Davy waarna Randy en Levi elkaar troffen. Beide wedstrijden eindigde in 2-4, ditmaal ten gunste van Jermaine en Levi die zich konden opmaken voor de finale om de dagzege. Geen finale dus voor de 180-koning van de avond, Davy van der Zande (8 maximum scores).

 

In de verliezersronde troffen Mark Giepmans en Johny Zegers elkaar evenals Ruud Tuijtelaar en Gian van Veen. Hier eindigden beide wedstrijden in een 3-2 zege die naar Johny en Gian ging. In de aansluitend gespeelde finale moesten ook alle legs worden gespeeld voordat Gian de beslissende dubbel kon gooien en de troostprijs mee naar huis kon nemen.

 

Vervolgens kon de finale van het hoofdtoernooi beginnen tussen favoriet Jermaine Wattimena en het jeugdtalent Levi Frauenfelder. Helaas voor Levi was het krachtsverschil deze avond te groot getuige de 5-0 nederlaag waarop hij door Jermaine werd getrakteerd. Door deze overwinning maakte Jermaine tegelijk een eind aan de geruchten dat hij niet meedogenloos of hard genoeg zou zijn en hij mag zich, gezien zijn vertoonde spel, tegelijkertijd tot de favorieten op de eindzege rekenen.

 

Uitslag kwalificatie dag 10; 1. Jermaine Wattimena 2. Levi Frauenfelder 3. Davy van der Zande en Ruud Thijssen.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Kwalificatie dag 11 van de Oranjebar Super Ranking 22 wordt gespeeld op dinsdag 23 mei 2017. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK