Oranjebar Lions volgende dartteam dat het kampioenschap behaalt

Oranjebar Lions prolongeert kampioenstitel in de eredivisie van de PDB competitie en voegt zich bij overige Oranjebar kampioenteams van dit seizoen. Teller staat inmiddels op vier (3xPDB & 1xSLN)

 

Met het eind van de competitie in zicht kan de Oranjebar een vierde kampioenteam van dit seizoen feliciteren en belonen met een feestje. Het team Oranjebar Lions gooide gisteren de deur in het slot voor de concurrentie en stelde het kampioenschap in de PDB eredivisie veilig.

 

Het team dat onder leiding van captain Davy van der Zande wist afgelopen woensdag in de thuiswedstrijd tegen De Vos 1 de zoveelste 10 overwinning te boeken waardoor zij niet meer zijn in te halen. De selectie van Oranjebar Lions bestond dit seizoen uit een goed functionerende mix van Nederlandse en Belgische top dartspelers. Naast Davy van der Zande maakten Barry Zander, Wouter Vaes, Patrick Morelissen, Geert de Vos, Rick Veugelers, Andy Beatens, Davy van Baelen, Sven Verdonck, Cédric Waegemans en Peter van den Broek deel uit van de selectie dat bijna zoals gewoonlijk de kampioenstitel van de PDB eredivisie voor zich opeiste.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK