Oranjebar Super Ranking #19; Gino Vos genadeloos in finale

Oranjebar Super Ranking 19 speeldag 5; Gino Vos op weg naar top 3 na finalewinst tegen Kevin Verbakel. Hermie van Orsouw pakt winst in de verliezersronde.  Mysterie box blijft weer staan.

 

Inmiddels zijn we aangeland op de vijfde speeldag van de Oranjebar Super Ranking en begint het klassement van kwalificatie voor de finaledag langzaam vorm aan te nemen. Ook deze week waren er 19 deelnemers te noteren die zich willen mengen in de strijd om de prijzen.

 

De groepsfase kende deze speeldag weinig verassingen zo kon worden gesteld nadat de kwartfinalisten bekend waren. Ruud Tuijtelaars, Gino Vos, Jeffrey Brands, Kevin Verbakel, Barry Zander, Yoeri Duijster, Roger Janssen en Kai Hachmang mochten door voor de dagzege en de overige deelnemers konden in de herkansing voor de troostprijs strijden.

 

In de kwartfinales toonden Yoeri, Gino, Kevin en Roger zich de sterkste waarna er een onderling treffen tussen Gino en Roger volgde waarin Gino met 2-4 de sterkste was. Vervolgens eindigde ook de wedstrijd tussen Kevin en Yoeri in 4-2 in dit geval in het voordeel van Kevin.

In de verliezersronde had Hermie van Orsouw inmiddels de finale bereikt na een 3-1 overwinning in de halve finale op Anneke Kuijten. Zijn tegenstander in de troostfinale werd Daan Groen die in zijn halve finale met 3-0 te sterk was voor Bjorn Brans. Beide mannen hadden er zin in totdat Hermie een beslissende break wist te plaatsen en de winst met 2-4 naar zich toetrok.

 

De grote finale werd gespeeld door twee spelers die regelmatig in de finale van de Oranjebar Super ranking zijn terug te vinden. Het werd echter niet de wedstrijd waarop de aanwezige toeschouwers hadden gehoopt. Gino Vos maakte op overtuigende wijze resoluut een einde aan de aspiraties van Kevin Verbakel en binnen no-time stond er een 5-1 overwinning voor de Ossenaar op het bord.

 

De Mysterie box bleef opnieuw ongeopend want de benodigde 126 finish werd niet gegooid en de €250,= inhoud kan volgende week wellicht een deelnemer blij maken.

 

Uitslag kwalificatie dag 5; 1. Gino Vos 2. Kevin Verbakel 3. Roger Janssen en Yoeri Duijster.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Kwalificatie dag 6 van de Oranjebar Super Ranking 19 wordt gespeeld op dinsdag 12 juli 2016. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK