Oranjebar Super Ranking #19; Davy van der Zande wint met bloed, zweet en tranen

Davy van der Zande pakt in “thriller” finale dagzege ten koste van Roger Janssen. Gian van Veen slaat zijn slag door de verliezersronde te winnen na 4-0 ‘Whitewash”overwinning op Joey Greijn.

 

Deze week kon de Oranjebar Super Ranking zevenentwintig dartspelers aan de oche begroeten. In de tussenweek van de twee BDO/WDF toernooien die zich in België afspelen was er weer sprake van een internationaal deelnemersveld die de gelegenheid ten baat namen voor een extra trainingsavond.

 

De zes groepen waarmee werd begonnen leverde 12 spelers op die doorgingen in het hoofdtoernooi terwijl da afvallers voor de troostprijs verder konden strijden in de verliezersronde. Van de twaalf besten bleven uiteindelijk Davy van der Zande, Hermie van Orsouw, Roger Janssen en Yoeri Duisters over voor de halve finales. Hierin wist Davy met 4-2 af te rekenen met Hermie en kon Roger zich met 3-4 ternauwernood ontdoen van Yoeri die momenteel zeer goed in vorm is.

 

De verliezersronde werd gestart met vijftien spelers die geen van allen van plan waren snel af te haken. Het bleek echter de avond van de jonge honden want de finale werd gespeeld door Gian van Veen en Joey Greijn. Gian had eerder in de halve finale afgerekend met Tom Mulder en Joey was daarin te sterk voor Bjorn Brans. In de finale ging Gian helemaal los en met een klinkende 4-0 “whitewash’ overwinning kon hij naar huis in de wetenschap dat het goed zit met de vorm richting Antwerpen Open.

 

Grote mannen in de finale van het hoofd toernooi deze week. Davy van der Zande en Roger Janssen maakten er dan ook een waar dartspektakel van. Het was goed om na een aantal weken op rij geconfronteerd te zijn met “walkover” finales eindelijk weer eens een kraker te zien. De wedstrijd ging over de volle negen legs en het was Davy die als eerste de kans kreeg op de winnende dubbel, die ook door de man uit Schijndel benut werd.

 

Uitslag kwalificatie dag 10; 1. Davy van der Zande 2. Roger Janssen 3. Yoeri Duijsters en Hermie van Orsouw.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Kwalificatie dag 11 van de Oranjebar Super Ranking 19 wordt gespeeld op dinsdag 16 augustus 2016. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK