Goede resultaten voor Oranjebar deelnemers tijdens Belgie Open

Het Winmau Open België heeft afgelopen weekend voor de Oranjebar spelers 5 plaatsen bij de laatste 16 in de single toernooien en 1 zege bij de mix-koppels opgeleverd.

 

Het afgelopen weekend hebben meerdere dartspelers die uitkomen voor de Oranjebar kans gezien om redelijke tot goede resultaten te boeken tijdens de verschillende toernooien die deel uit Maakten van het Winmau Open België dat gespeeld werd in de warme Belgica loods in Antwerpen.

 

Bij de heren was er een gedeelde 17e plaats te noteren voor Davy van der Zande die bij de laatste 32 met 2-4 zijn meerdere moest erkennen in Jamie Hughes. Diezelfde Janie Hughes wist bij de laatste 16 vervolgens Geert de Vos met 4-3 te verslaan waardoor Geert genoegen moest nemen met een gedeelde 9e plaats. Dit gold ook voor  Yoeri Duijsters (1-4 verlies tegen Danny Noppert), Willem Mandigers (4-2 verlies tegen latere winnaar Ross Montgomery) en Wouter Vaes (nipt 3-4 verlies tegen Shaun Carrol). Voor deze vijf Oranjebar mannen geld wel dat zij dit goede resultaat de nodige rankingpunten kunnen bijschrijven.

 

De vijfde Oranjebar speler die bij de laatste 16 wist te eindigen was de enige deelnemende Oranjebar dame Mandy Moonen. Zij speelde een niet onverdienstelijk toernooi totdat zij tegen Lorraine Winstanley opliep die haar kansloos met 4-0 van de oche stuurde. Al met al toch een mooie gedeelde 9e plaats voor Mandy.

 

De laatste Oranjebar speler die eindigde op een gedeelde 9e plaats vinden we terug bij de junioren. Gian van Veen was dichtbij de volgende ronde maar moest met 3-4 buigen voor Maarten Dirk Wood.

 

Geert de Vos wist toch nog een succes te boeken tijdens de mix-koppels waarin hij tezamen met de Duitse Stefanie Luck de winst greep. In de finale was het Belgisch/Duitse koppel te sterk voor Bradley Kirk/Fallon Sherrock die na een spannende wedstrijd met 4-3 verslagen werden. Het betekende voor Geert een extra titel en prijzengeld wat toch mooi meegenomen is.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK