BDO/WDF circus strijkt opnieuw neer in Antwerpen

Internationale dartwereld reist komend weekend opnieuw af naar de Belgica Loods in Antwerpen. Dit keer wordt daar het Winmau Open Antwerpen gespeeld. Evenals afgelopen week zijn veel Oranjebar darters terug te vinden in het deelnemersveld.

 

Het volgende internationale BDO/WDF dart evenement, te weten het Winmau Open Antwerpen 2016 staat komend weekend op het programma. Evenals afgelopen weekend zal er een warming up, koppel- en mixkoppel en natuurlijk het single event voor de heren, dames, junioren en meisjes worden gespeeld. Het prijzengeld bedraagt tijdens het “Back 2 Antwerp IV’ zal in totaal €13.500,= bedragen en natuurlijk deelnamebewijzen voor de Winmau World Master 2016, punten voor de Finder Masters 2016, de WDF Ranking en BDO Invitatielijst voor de Lakeside World Professional Championship 2017.

 

De Oranjebar spelers Yoeri Duijsters, Barry Zander, Geert de Vos, Peter Van den Broek, Willem Mandigers, Wouter Vaes, Davy van der Zande, Sven Verdonck, Cedric Waegemans en Sven Wens zijn in het heren single toernooi actief .

 

Bij de dames staat Anneke Kuijten deze keer weer aan de oche en heeft gezelschap van collega Oranjebar speelster Lincy Gloudemans.  Bij de bestaat de Oranjebar vertegenwoordiging opnieuw uit Gian van Veen die nog steeds op jacht is naar een deelnemersbewijs voor de Winmau World Masters 2016.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK