Oranjebar Super Ranking #18; Gino Vos man van de dag

Oranjebar Super Ranking 18 speeldag 8; Gino Vos verpletterd Barry Zander met 5-1 in finale. Davy van der Zande moet genoegen nemen met het winnen van de troostfinale.

 

De 18e editie van de Oranjebar Super Ranking is inmiddels gevorderd tot speeldag acht en blijft maar spelers lokken die voor verassingen zorgen. Deze week stonden 23 spelers aan de oche in Mariahout om zoveel mogelijk ranking punten te verzamelen.

 

Het werd deze keer geen 180-festijn hoewel Gino Vos met 9 maximale scores een aardige duit in het zakje deed. De hoogste finish bleef steken op 140 en werd gegooide door Davy van der Zande. En opnieuw werd de prijs opleverende finish van de week (156) niet gegooid dus groeit de inhoud van de Mysterie Box verder.

 

De sterksten deze week waren Wouter Vaes, Nico Thissen, Yoeri Duijster, Peter van den Broek, Mark Giepmans, Wim Donkers, Barry Zander en Gino Vos. Zij mochten gaan uitmaken wie deze week om de dagzege zouden strijden. Eerst werd afscheid genomen van Mark, Nico, Peter en Wim. Vervolgens moest Wouter afhaken na een 2-4 nederlaag tegen Barry en was Gino met 4-0 de sterkste in de wedstrijd tegen Yoeri. Een mooie finale stond zodoende voor later op de avond op de rol.

 

In de verliezersronde stonden deze week nogal wat grote namen zoals Roel Donkers, Jordy Terburg, Davy van der Zande en Gian van Veen. De laatste bereikte de halve finale waar hij moest buigen voor Daan Groen (1-3) terwijl de halve finale tussen Davy van der Zande en Bjorn Brans in het voordeel van Davy (2-3) werd beslist. In de finale maakte de frustraties bij Davy dat hij een verloren strijd aanging met Daan die de veelvuldig winnaar van dagzeges met een 4-0 whitewash van de oche stuurde.

 

In de strijd om de dagzege revancheerde Gino zich voor zijn prestatie van afgelopen week door Barry Zander naar de Runner Up plaats te verwijzen en de winst mee naar Oss te nemen. Het klassenverschil tussen beide spelers werd benadrukt door de 5-1 uitslag waarbij het vertoonde spel doet vermoeden dat Gino langzaamaan weer in grootse vorm komt.

 

Uitslag kwalificatie dag 8; 1. Gino Vos 2. Barry Zander 3. Wouter Vaes en Yoeri Duijster.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende kwalificatie dag voor de Oranjebar Super Ranking 18 wordt gespeeld op dinsdag 19 april 2016. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK