Super League Nederland Playoffs: Oranjebar X uitgeschakeld na 4-7 verlies

Avontuur voor nieuw Oranjebar team in Super League Nederland Playoffs ten einde. Koppelwedstrijden beteken kantelpunt in 2e ronde wedstrijd.

 

Afgelopen zaterdag werd de tweede van vijf  rondes gespeeld van de Super League Nederland Playoffs waarbij de drie winnaars zich verzekeren van een plaats in de sterkste teamcompetitie van Nederland.

 

Enkele maanden geleden was er een nieuwe groep spelers binnen de Oranjebar die graag een kans wilden wagen om na afwezigheid van twee seizoenen weer opnieuw een derde Oranjebar team in de Super League Nederland te laten meedoen. Vanzelfsprekend werd dit initiatief gesteund door Peter van den Broek en zo werd het team Oranjebar X ingeschreven.

 

De eerste speelronde leverde een bye op voor Oranjebar X zodat afgelopen weekend de vuurdoop in de race naar SLN-deelname voor volgend jaar betekende voor de nieuwbakken selectie. De teamgame werd begonnen met Bjorn Brans, Paul Zwemmer, Jeffrey Brands en Ruud Tuijtelaars die gezamenlijk via een 6-9 tussenstand het eerste wedstrijdpunt moesten afstaan aan tegenstander Dorpsherberg 1 Olland.

Vol goede moed werd de wedstrijd vervolgt met de singles. Hierin ging de strijd gelijk op en werden twee partijen gewonnen en twee partijen verloren zodat de score 2-3 op het bord stond. alle kansen dus om de ene punt achterstand weg te werken in de koppelwedstrijden. Tegenstander Dorpsherberg 1 Olland dacht er echter anders over en wisten de eerste drie koppelwedstrijden overtuigend naar zich toe te trekken waarna het duo Ruud en Paul wat terug konden doen via winst in de vierde koppelwedstrijd.

De afsluitende sologame was hierna alleen nog een formaliteit en ook dit punt ging naar de tegenstander. Helaas uitschakeling voor de mannen van Oranjebar X die natuurlijk hun uiterste best hebben gedaan maar deze keer gewoon te kort kwamen. Wel hebben zij weer een nieuwe ervaring opgedaan en kunnen deze wellicht komend jaar gebruiken indien zij een nieuwe poging willen wagen.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK