German Open & Masters 2016; Vaes, de Vos en Kuijten weer in de punten

Oranjebar spelers blijven achter in het door Nederlandse spelers gedomineerd German Open en German Masters 2016. Oogst beperkt zich tot twee maal een 33e plaats, een 17e plaats en een 9e plaats.

 

Afgelopen weekend konden de dartliefhebbers hun hart ophalen bij onze Duitse oosterburen. In Bochum werd op zaterdag de 28e editie van de BULL’S German Open gespeeld met een internationaal deelnemersveld dat bij de heren bestond uit 884  en bij de dames uit 144 deelnemers die de strijd aangingen voor titels, prijzengeld en punten voor de BDO Invitatielijst, WDF ranking en Finder Masters Ranking. Op zondag werd, evenals afgelopen jaar, aansluitend de BULL’S Darts Masters gespeeld waaraan 596 heren en 128 dames deelnamen.

 

Vanzelfsprekend waren er weer veel Oranjebar spelers afgereisd om ook een kans te wagen. Dit keer konden ze echter geen potten breken en bleven werkelijke successen uit. Geert de Vos was nog het meest succesvol met een 17e plaats op zaterdag en een 33e plaats op zondag. Wouter Vaes was verder de enige Oranjebar deelnemer die ook een succesje wist te boeken bij de heren met een 33e plaats op zaterdag. Ook bij de dames was het resultaat matig te noemen. Alleen Anneke Kuijten wist bij de dames een positieve draai aan het weekend te geven met een 9e plaats op zaterdag maar wist zich helaas op zondag niet in de punten te spelen.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK