Oranjebar Super Ranking #18; Gino Vos blijft winnen

Dagzege op de voorlaatste kwalificatiedag van de Oranjebar Super Ranking 18 gaat opnieuw naar Gino Vos. Ruud Tuijtelaars   Runner-Up. Verliezersronde gewonnen door Peter v/d Broek.

 

Iedere speler heeft weleens een periode dat hij/zij onverslaanbaar lijkt. Na vier dagzeges op rij lijkt dit nu ook voor Gino Vos te gelden die gedurende de voorlaatste kwalificatiedag opnieuw niet te stoppen was. Vijftien deelnemers konden worden genoteerd voor de 11e speeldag waarop maar liefst twaalf 110+ finishes gegooid werden in de jacht op de inhoud van de Mysterie box. Het winnende getal was 146 en dit bevond zich niet tussen de gegooide finishes waarvan Wim Donkers de hoogste (160) wist te realiseren.

 

In de groepsfase wisten Daan Groen, Mark Giepmans, Gino Vos, Gian van Veen, Roger Janssen, Nico Thissen, Ruud Tuijtelaars en Jordy Terburg zich te kwalificeren voor de volgende ronde. Van deze kwartfinalisten bleven vervolgens Gino, Nico, Roger en Ruud over om de halve finales te spelen.

 

De verliezersronde kende een aantal verassingen zowel in de deelnemers als in degene die zich voor de troostfinale wist te plaatsen. Als eerste was daar Bjorn Brans die in de halve finale met 3-1 te sterk was voor Wim Donkers waarna zijn tegenstander kwam uit de wedstrijd Peter van den Broek vs Leon Kellenaars. Peter wist deze match met 3-1 te winnen waarmee er dus twee gelijkwaardige spelers tegenover elkaar kwamen te staan. In de finale gaf de ervaring van “Peerke” de doorslag met een 2-4 overwinning als gevolg.

 

Het hoofdtoernooi werd vervolgd met de halve finale wedstrijden Nico Thissen-Gino Vos (1-4) en Jordy Terburg-Ruud Tuijtelaars (0-4) waarna de grote finale kon gaan beginnen. Gino was echter, zoals eerder gezegd, niet te stoppen en Ruud wist maar nauwelijks een ‘whitewash’ nederlaag te voorkomen. Met maar liefst 5-1 trok Gino de vierde dagzege op rij naar zich toe. In de afgelopen vier finales heeft Gino nu 20 legs gewonnen en slechts drie verloren zodat we kunnen stellen dat Gino hiermee een van de favorieten voor de eindzege op de finaledag is.

 

Uitslag kwalificatie dag 11; 1. Gino Vos 2. Ruud Tuijtelaars 3. Nico Thissen en Yordy Terburg.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

De laatste kwalificatie dag voor de Oranjebar Super Ranking 18 wordt gespeeld op dinsdag 17 mei 2016. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK