Super League Nederland Speelronde 16: Verlies voor beide Oranjebar teams

Beide Oranjebar team in uitwedstrijd onderuit. Handhaven in de Super League is alles wat rest voor dit seizoen. 

 

Afgelopen zaterdag werd de eerste van de drie laatste wedstrijdronden in het seizoen 2015-2016 van de Super League Nederland gespeeld. Nadat in Overgangsklasse C de strijd al was beslist werd dit weekend de kampioen in de Hoofdklasse bekend.

 

Hoofdklasse
Oranjebar 1 moest het deze week opnemen tegen de favoriet voor het kampioenschap Dibo Darts. In Deventer moest de 5-voudig kampioen uit Mariahout buigen voor de thuisspelende 3-voudig kampioen die met 7-3 hun vierde titel op rij veilig stelde. Door zelf te winnen en het gelijkspel van de enige overgebleven concurrent is Dibo Darts niet meer in te halen en kon het kampioenschap in Deventer gevierd worden. De Kleine Eik DSWN Den Haag moest winnen om de hoop op de titel levend te houden, maar tegen de Rietplas werd het 5-5. Jan Dekker versloeg namens de Rietplas Jeffrey de Zwaan in de laatste solopartij. Red Alert en Café de Schot speelden gelijk in Tilburg. De laatste wedstrijd in de hoofdklasse werd met 7-3 gewonnen door Goudenregenbar Sterkdarts 1 tegen Bosgenoegen.

Overgangsklasse B
Koploper de Zwaantjes uit Eindhoven zag hun marge op de nummers twee en drie dit weekend slinken tot slechts één puntje. In en tegen Café Kafé speelden de Eindhovenaren gelijk. Het was een ontzettend spannende wedstrijd in Doetinchem waarin de Zwaantjes met 5-3 voor kwamen Maar hun gastheren toch langszij zag komen waardoor een 5-5 gelijkspel als uitslag op het wedstrijdformulier kwam. Real Magic en de Fanatics, die twee en drie staan, wisten wel te winnen. Real Magic had het lastig tegen Hemeco d’n Beer, maar wist nipt met 6-4 te winnen. De Fanatics versloegen DTV met 8-2. Ook onderin is het spannend met een strijd tussen Goudenregen Bar Sterkdarts 5 en Oranjestad om directe degradatie te voorkomen. Beiden wisten afgelopen zaterdag knap te winnen. Goudenregen Bar Sterkdarts 5 versloeg Oranjebar 2 met 6-4 en Oranjestad won bij Eetcafé Modern met 7-3. Sterkdarts heeft één punt meer dan Oranjestad.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK