Oranjebar Super Ranking #17; Davy van der Zande ook winnaar van speeldag 3

Davy van der Zande gaat door met winnen van Oranjebar Super Ranking Finales. Deze week werd Oswin Streden teruggewezen. Winst in verliezersrondenaar Randy Oosterbrugggen.

 

De derde kwalificatiedag van de Oranjebar Super Ranking 17 telde een kleine twintig deelnemers wat goed te noemen was voor een week waar enkele deelnemers dag na dag in actie moesten komen. Het begon afgelopen weekend met een reisdag waarna op zaterdag het Czech Open werd gespeeld gevolgd door de Sunparcs Masters op zondag. Voor de Peelland darters stond maandag de 2e kwalificatiedag voor de CLoD op het programma en vandaag dan de OSR 17 met nog een competitiewedstrijd later deze week.

 

Na de groepsfase bleven Nico Thissen, Bjorn Brans, Peter van den Broek, Oswin Streden, Wim Donkers, Kevin Verbakel, Roel Donkers en natuurlijk Davy van der Zande over als beste acht spelers van deze dag. De andere deelnemers mochten aantreden voor de strijd om de troostprijs in de verliezersronde.

 

In de halve finales konden deze week Roel Donkers, Davy van der Zande, Oswin Streden en Kevin Verbakel worden begroet. Het leverde wedstrijden op tussen Oswin en Kevin die een 4-0 “whitewash” winst opleverde voor de man uit Eindhoven en tussen Davy en Roel die elkaar het leven zuur probeerden te maken, wat 7 legs duurde met Davy als winnaar.

 

De halve finales in de verliezersronde bestonden uit wedstrijden tussen het jeugdtalent Mike Brands tegen Jan Geven (3-2) en net als afgelopen week, Thomas Tijs tegen Randy Oosterbruggen (1-3). In de finale om de troostprijs wist Randy dit keer wel te winnen door een 4-2 zege op Mike.

 

De finale tussen Davy van der Zande en Oswin Streden kon niet in de schaduw staan van die van afgelopen week. Het niveauverschil was daarvoor te groot. Met een duidelijke 5-2 overwinning boekte Davy de tweede dagzege op rij in de 17e editie van de Super Ranking. Daarnaast werd hij met 9 maximum scores 180-koning van de avond. Hij werd gevolgd door Roel Donkers die goed was voor 6x 190 en de hoogste finish van de avond (130).

 

De trekking van de Mysterie box leverde voor de derde keer geen winnaar op. Het winnende getal 170 werd deze avond niet gefinished zodat de inhoud, inmiddels €61,= opnieuw blijft staan en volgende week weer wordt aangevuld met €1,= per deelnemer tot een maximum van €250,=.

 

Uitslag kwalificatie dag 2; 1. Davy van der Zande 2. Oswin Streden 3. Roel Donkers en Kevin Verbakel.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende kwalificatie dag voor de Oranjebar Super Ranking 17 wordt gespeeld op dinsdag 01 december 2015. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK