CLoD kwalificatie speeeldag 2; winst voor Anneke Kuijten en Nico Thissen

Champions League of Dart kwalificatie toernooi wint aan populariteit bij spelers van de Peelland Dart Bond. Deelnemers komen niet langer alleen uit de Oranjebar met spannende wedstrijden als gevolg.

 

Na twee kwalificatiedagen kan worden geconcludeerd dat na jaren van inspanning door de PDB en de Oranjebar langzamerhand gezegd kan worden dat deelname aan de Champions League of Darts leeft in Peelland. Zowel bij de heren als bij de dames is het aantal deelnemers aan de kwalificatiedagen niet langer voorbehouden aan spelers die voor de Oranjebar uitkomen waardoor er voor het eerst sinds jaren verrassingen in de ranglijst zijn te zien.

 

Met name bij de heren zou dit wel eens kunnen eindigen met de afvaardiging van een niet Oranjebar speler die op basis van zijn behaalde resultaten in de ranking een deelnamebewijs heeft weten af te dwingen. Zo’n speler is bijvoorbeeld Rick de Boer die tijdens de tweede speeldag als Runner Up wist te eindigen na verlies in de finale tegen Nico Thissen die na zijn deelname afgelopen jaar graag terug wil keren naar Egmond aan Zee om opnieuw een kans te wagen.

Bij de dames waren het jarenlang Eefje van der Meijden en Anneke Kuijten die samen uitmaakten wie er met het deelnamebewijs vandoor zou gaan. Nu zijn er na twee speeldagen al vier dames die zich met de strijd om het deelnamebewijs bemoeien en Eefje zit daar niet eens bij. Dit geeft hoop op meer.

 

De beste 3 van speeldag twee waren;

Heren: 1. Nico Thissen 2. Rick de Boer 3. Oswin Streden en Hermie van Orsouw

Dames: 1. Anneke Kuijten 2. Tharsissia Werinussa 3. Nicole Berx en Annemarie Verstappen

 

Voor de volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende PDB/Oranjebar CLoD 2016 Kwalificatie wordt gespeeld op maandag 14 december 2015. Inschrijving kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK