Oranjebar Super Ranking 15; Yoeri Duijster te sterk voor Bjorn Brans

Oranjebar Super Ranking XV speeldag 2; Yoeri Duijster laat geen misverstand bestaan over missie. Winst in finale is stap in goede richting. Bjorn brans eindigt als Runner Up. Tharsissia Werinussa beste dame.

 

Een gezellige dartavond met 22 deelnemers waarin geen haast werd gemaakt waardoor de organisatie werd gedwongen om een aangepast speelschema te hanteren. Als gevolg hiervan profiteren een aantal spelers van extra punten.

 

Er werd gestart volgens de normale procedure maar na het afwerken van de groepswedstrijden moest in de daarop volgende ronde de beslissing worden genomen om slechts verder te gaan met de acht winnaars en kregen de overige acht spelers een 9e plaats toegewezen in plaats van het gewoonlijke onderscheidt wat dan volgt in vier 9e en vier 13e plaatsen.

 

De laatste 8 die overbleven waren Erik Dortmans, Niels Jansen, Martijn van de Berg en Hermie van Orsouw die hun kwartfinale verloren van Ruud Thijsen, Wessel Driessen, Yoeri Duijster en Bjorn Brans. Aansluitend zagen de toeschouwers twee halve finales die beide in een 2-4 overwinning eindigde voor respectievelijk Yoeri en Bjorn die zich hiermee finalist wisten.

 

In de finale werd duidelijk dat Yoeri Duijster zijn zinnen gezet had op de dagzege en ook Bjorn, die echt zijn uiterste best deed, hem hier niet vanaf kon houden. Met een duidelijke 5-2 overwinning greep Yoeri Duijster dan ook de winst en de maximale 40 kwalificatiepunten.

 

De hoogste finish van de avond ging deze keer naar Hermie van Orsouw en er werden 27 maximale scores gegooid tijdens de avond waarvan Wessel Driessen er vijf voor zijn rekening nam gevolgd door Yoeri Duijster en Roel Donkers met vier stuks.

 

Uitslag kwalificatie dag 2; 1. Yoeri Duijster 2. Bjorn Brans 3. Ruud Thijssen en Wessel Driessen.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende kwalificatie dag van de Oranjebar Super Ranking XV wordt gespeeld op dinsdag 26 mei 2015. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK