Oranjebar Super Ranking 15; Roel Donkers toont goede vorm met dagzege

Oranjebar Super Ranking XV speeldag 8; Roel Donkers opnieuw goed voor dagzege, Lars Fransen eindigt als Runner Up.

 

Op de vertrouwde dinsdagavond konden deze week bij de Oranjebar Super Ranking 26 deelnemers worden begroet waaronder een flink aantal talentvolle jeugdspelers en een dame. Vanwege de hoge temperaturen kozen de meeste toeschouwers en ook spelers die niet hoefden te spelen voor het terras waardoor er op de dartbanen voldoende ruimte was om niet verhit te raken.

 

Uit de groepsfase kwamen Bjorn Brans, Roel Donkers, Javanico Jansen, Ruud Tuijtelaar, Yoeri Duijster, Lars Fransen, Martijn van de Berg en Jaimy van Bavel bovendrijven als de spelers die aan de kwartfinale mochten beginnen. Hierbij zaten ook de spelers die voor het grootste gedeelte verantwoordelijk waren voor de 43 maximale scores en de 15 hoge finishes van de avond. Roel Donkers (4×180 en 151), Yoeri Duijster (6×180 en 160-120) en Jaimy van Bavel (6×180) deden het meest van zich spreken.

 

Na de kwartfinale bleven Lars, Jaimy, Roel en Ruud over voor de halve finale waarin Roel Donkers met 4-0 over Jaimy van Bavel heen walste en Lars Fransen zijn tegenstander Ruud Tuijtelaar slechts een leg gunde in een wedstrijd die hem de 4-1 winst opleverde.

 

In de daarop volgende finale tussen Roel en Lars maakte eerstgenoemde korte met zijn tegenstander en liet zien klaar te zijn voor deelname aan de NL-selectie kwalificaties aanstaande zaterdag. Met maar liefst 5-1 verwees Roel zijn tegenstander Lars naar de Runner Up plaats waarmee hij opnieuw een dagzege in de Oranjebar Super Ranking XV opeiste.

 

Uitslag kwalificatie dag 8; 1. Roel Donkers 2. Lars Fransen 3. Ruud Tuijtelaar en Jaimy van Bavel.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende kwalificatie dag van de Oranjebar Super Ranking XV wordt gespeeld op dinsdag 07 juli 2015. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK