Oranjebar Super Ranking 15; Kevin Verbakel grijpt dagzege ten koste van Oswin Streden

Oranjebar Super Ranking XV speeldag 7; Kevin Verbakel pakt        toernooizege, Oswin Streden Runner Up.

 

Voor het eerst in de bijna vier jaar dat de Oranjebar Super Ranking wordt gespeeld werd er van de dinsdagavond afgeweken. Oorzaak was het kermisweekend dat afgelopen weekend plaats vond in Mariahout.

 

Maar liefst 29 deelnemers melden zich om te strijden voor de punten en natuurlijk de dagwinst die altijd goed staat op een dart-CV. Deze avond werd een gedenkwaardige want tegelijkertijd vond de Zomerse Dart Woensdag plaats en wist Wesley Slegers eindelijk zijn eerste wedstrijd te winnen waarmee maar gezegd kan zijn dat de aanhouder wint.

 

De acht sterksten tijdens de 7e speeldag waren Daan Groen, Yoeri Duijster, Kevin Verbakel, Jaimy van Bavel, Roel Donkers, Erik van de Berg, Oswin Streden en Nico Thissen. Na de kwartfinales bleven hiervan jeugdspeler Jaimy, Oswin, Nico en Kevin over. Vervolgens bleken Oswin en Kevin de sterksten, wat tegelijkertijd ook de uitschakeling betekende van de man met de hoogste finish (Nico Thissen met 149) en de speler die de meeste maximum scores wist te laten noteren (Jaimy van Bavel met 6×180).

 

De finale van de speeldag zeven ging dus tussen twee mannen die daar al vaker hadden gestaan. In een vlot tempo werd de wedstrijd, die wel spannend maar niet spectaculair was, afgewerkt. Kevin was het meest effectief en wist Oswin met 5-2 te verslaan waarmee hij de dagzege veilig stelde.

 

Uitslag kwalificatie dag 7; 1. Kevin Verbakel 2. Oswin Streden 3. Nico Thissen en Jaimy van Bavel.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende kwalificatie dag van de Oranjebar Super Ranking XV wordt in verband met de kermis in Mariahout gespeeld op dinsdag 30 juni 2015. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK