Willem Mandigers beste Oranjebar speler tijdens Open Engeland

Afgelopen weekend hebben drie Oranjebar spelers in Engeland deelgenomen aan de England National Singles en het England Open in Selsey. Willem Mandigers deed de beste zaken met een 5e plaats.

 

Het familiepark van Bunn Leisure in Selsey was afgelopen weekend de plaats voor alle zichzelf respecterende darters die mee willen doen in de kwalificatie voor de Lakeside World Professional Championships 2016. Met twee toernooien waarin punten voor de BDO invitatielijst waren te verdienen een ideale gelegenheid voor spelers om een kans te wagen. Namens de Oranjebar waren Geert de Vos, Willem Mandigers en Michel van der Horst afgereisd om deel te nemen.

 

 

 

Op zaterdag stonden de England National Singles op het programma waar voor geen van van Oranjebar spelers een grote rol was weggelegd. Zij konden helaas geen potten breken en eindigden in respectievelijk de tweede ronde (Geert) en derde ronde (Willem en Michel) zodat er jammer genoeg geen punten konden worden bijgeschreven.

Op zondag was het tijd voor de England Open en hier ging het de mannen een stuk beter af. Zij leken allemaal op de ‘sheet’ winst af te gaan totdat Michel van der Horst zich verslikte in de vierde ronde en moest afhaken. Geert en Willem stoomden vervolgens door naar de laatste 16 waarmee zij zich zeker wisten van punten. Het werd ook het eindstation voor Geert de Vos die de afgelopen toernooien telkens als beste Oranjebar speler uit de bus kwam. Deze keer zou Willem Mandigers voor die prestatie tekenen met een mooie 5e plaats waardoor hij weer zal stijgen op de rankinglijst.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK