Oranjebar Super Ranking 14; Davy van der Zande de sterkste tijdens speeldag 4

Vierde kwalificatiedag van Oranjebar Super Ranking 14 levert winst op voor Davy van der Zande.

 

4e kwalificatie dag van de Oranjebar Super Ranking 14 moest het doen met 18 enthousiaste deelnemers die deze avond verantwoordelijk waren voor een aantal spectaculaire wedstrijden met 28 maximum scores en elf 100+ finishes.

 

De groepsfase leverde Ruud Tuijtelaar, Davy van der Zande, Hein van de Einde, Jurgen Schats, Kevin Verbakel, Nico Thissen, Oswin Streden en Yoeri Duijster op als spelers die doorgingen naar de kwartfinales. In de knock-out wedstrijden van de kwartfinales viel het doek voor een aantal vaste waarden; Kevin, Ruud, Oswin en nieuwkomer Hein moesten allen hun meerdere erkennen in hun tegenstander in deze fase van het toernooi.

 

De halve finales gingen deze avond tussen Nico Thissen en Jurgen Schats waarna Davy van der Zande het op moest nemen tegen Yoeri Duijster. Drie 180-kanonnen bij de laatste 4 Davy (8), Nico (6) en Jurgen (5) betekende weer veel kijkplezier voor de aanwezigen. En of dat niet genoeg was waren twee van hen ook nog verantwoordelijk voor een flink aantal hoge finishes; Nico (144) en Jurgen (130-128 en 105). Beide halve finales eindigde met een 4-2 uitslag en het waren Davy en Nico die zich dankzij die winst wisten te plaatsen voor de finale.

 

De finalisten bleken goed tegen elkaar opgewassen in de finale waarin de legs netjes verdeeld werden en Davy uiteindelijk via een break de winst naar zich toetrok. Met de 5-3 zege werd Davy van der Zande dus de man van de avond en lijkt het erop dat hij weer langzaam in vorm begint te komen na een wat mindere periode.

 

Uitslag kwalificatie dag 4; 1. Davy van der Zande 2. Nico Thissen 3. Yoeri Duijster en Jurgen Schats.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende kwalificatie dag van de Oranjebar Super Ranking 14 wordt gespeeld op dinsdag 10 maart 2015. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK