Jacht op BDO punten brengt Oranjebar spelers naar Isle of Man

Vijf heren en een dame vertegenwoordigen de Oranjebar vanaf vandaag op het mooie eiland Isle of Man waar de Specsavers IoM Classic en de Isle of Man Open worden gespeeld.

 

Een druk programma tijdens komend weekend tijdens het Isle of Man Dart Festival wat zich weer volledig afspeelt in het paradepaardje van Douglas, het Villa Marina. Het festival start donderdag met de Okells Brewery Isle of Man Classic voor de heren en de Specsaver Isle of Man Classic voor dames. Op zaterdag wordt gestart met het single evenement voor beide categorieën van het Isle of Man Open. Ook worden er tussen donderdag en zaterdag koppel, mix-koppel en een toernooi voor gehandicapten gespeeld.

 

De komende vier dagen zullen Geert de Vos, Willem Mandigers, Michel van der Horst, Patrick Morelissen en Davy van der ande bij de heren evenals Anneke Kuijten bij de dames hun beste darts moeten laten zien om zich in de punten te kunnen spelen daar de volledige wereldtop op het eiland aanwezig is.IoM Geert-Willem-Michel-Patrick-Davy

Wales Michel-Willem

Munsterland Patrick-Davy-Peer-Roel

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK