Oranjebar Super Ranking 13; Braulio Roncero ongenaakbaar, Bobby Biemans Runner Up

Oranjebar Super Ranking 13; Dagezege op speelavond vier voor Braulio Roncero, Bobby Biemans Runner Up.

 

Een weekend met drie internationale toernooien en competitieverplichtingen waren deze week debet aan een lage opkomst tijdens de vierde speelavond van de dertiende editie van de Oranjebar Super Ranking.

 

Ondanks de lage opkomst waren er wel een flink aantal kwaliteit darters die voor de nodige spannende partijen zorgden. Fred Burger, Hermie van Orsouw, Braulio Roncero, Javanico Jansen, Oswin Streden, Roel Donkers, Bobby Biemans en Jurgen Schats gingen na de groepsfase door naar de kwartfinales waarin  Braulio, Jurgen, Bobby en Javanico de sterksten waren en zich voor de halve finales wisten te plaatsen.

 

In de halve finale tussen Braulio en Jurgen had de oude meester Braulio het weer eens op zijn heupen en binnen no-time kon hij met een 4-1 zege op zijn gemak gaan kijken wie zijn tegenstander in de finale zou worden. Jurgen’s succes van deze avond bleef beperkt tot het gooien van 4 maximum scores en een 3e plaats. In de halve finale tussen Javanico en Bobby was het een stuk spannender maar lukte het Javanico niet om zich voor de derde keer in de finale te spelen. Bobby stak hier gedecideerd een stokje voor en het is een genot om te zien dat de voormalige “biermans” zich inmiddels ook zonder drank weer naar zijn oude niveau heeft gewerkt. Met als resultaat een 4-2 zege en een plek in de finale.

 

De finale tussen twee spelers die elkaar goed kennen deed vermoeden dat er spektakel verwacht kon worden. Dit was ook het geval want alle legs werden binnen de 15 darts uitgegooid. Helaas voor de toeschouwers duurde de wedstrijd niet zo lang. Nadat een 1-1 tussenstand was bereikt besloot de man uit Oss een Spaanse wind te laten waaien en ondanks dat Bobby drie legs op rij na 12 pijlen op een dubbel stond was het Braulio die met 140, 114 en 137 finishes een 4-1 voorsprong pakte. Vervolgens trok hij ook de zesde leg naar zich toe waarmee de 5-1 zege en de dagzege een feit was.

 

Uitslag van speeldag 4: 1. Braulio Roncero 2. Bobby Biemans 3. Javanico Jansen en Jurgen Schats.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende kwalificatieavond van de Oranjebar Super Ranking 13 wordt gespeeld op dinsdag 2 december 2014. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

 

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK