Aanstaand weekend 2 dartevenementen in Oranjebar Mariahout

Weekend vol darts in de Oranjebar; zaterdag 1e kwalificatie voor de Champions League of Darts en zondag 5e De Zaak Oranjebar ranking.

 

Aanstaand weekend kunnen dartspelers hun tenten opslaan op het Oranjeplein in Mariahout. Maar liefst twee geweldige dart evenementen worden op zaterdagavond en zondagmiddag gespeeld in de altijd gezellige Oranjebar in Mariahout.

 

Op zaterdagavond wordt de start gemaakt met de kwalificatiereeks waarbij een deelnamebewijs voor de Champions League of Dart 2015 valt te verdienen. De Oranjebar-PDB road 2 CLoD Ranking is toegankelijk voor alle heren en dames darters die aangesloten zijn bij de Peelland Dart Bond en kent in totaal 12 speeldagen waarvan de eerste dus op zaterdag 29 november plaats vindt. De 12 toernooien zijn verspreidt over het seizoen ’14-’15 en de laatste speeldag zal 27 juni 2015 zijn. De tien beste resultaten van iedere speler zullen bepalend zijn voor zijn/haar totaalscore en dus de plaats waarop hij/zij uiteindelijk zal eindigen. Voor de beste twee heren en de beste dame ligt er dan een deelnamebewijs voor de CLoD 2015 klaar.

 

De zondagmiddag is gereserveerd voor de Oranjebar De Zaak ranking die alweer aan de 5e speeldag toe is. Onder leiding van SterkDarts kunnen de deelnemers strijden voor rankingspunten die meetellen voor de kwalificatie voor de finaledag. Tegelijkertijd zijn er geldprijzen beschikbaar voor de beste spelers van deze zondag. Het toernooi kent tot nu toe vier verschillende winnaars en het zal interessant zijn wie de vijfde speeldag op zijn naam zet. Drie van de vier eerdere dagwinnaars komen uit voor de Oranjebar Benito van de Pas, Braulio Roncero en Tony Martinez wisten de 1e, 2e en 4e dagzege te pakken. Slechts de 3e speeldag was er met Patrick Sterckx een buitenstaander die er met de winst van door ging.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK