Oranjebar Super Ranking 11; Mark Brouwers is man van de dag

Oranjebar Super Ranking 11; eerste winst is voor Mark Brouwers, Arno Louwers Runner Up.

 

De eerste kwalificatieavond van de Oranjebar Super Ranking 11 ging van start met een mooi aantal deelnemers waaronder nieuwe gezichten en een paar oude bekenden die de afgelopen editie aan zich voorbij hadden laten gaan. Voeg daarbij een aantal vaste bezoekers en je hebt de basis voor een gezellige dartavond.

 

Het prettige van een open loting is dat er van alles kan gebeuren bij het indelen van de groepen die de groepfase moeten spelen. Dat dit kan leiden tot verassingen bleek ook deze avond weer uit de spelers die zich wisten te kwalificeren voor de kwartfinales. Geen Hermie van Orsouw, Dennis Gijsberts of Wouter Vaes maar wel Oswin Streden, Gerard de Jong, Mark Brouwers, Jurgen Schats, Anneke Kuijten, Paul Wellens, Arno Louwers en Bert Timmer kwamen als kwartfinalisten uit de bus.Schlemiel van de dag was Peter van den Broek die een 152 finish gooide toen er 156 op het bord stond en mede daardoor werd uitgeschakeld. Oswin Streden kon er om lachen want zijn 146 finish werd hierdoor de hoogste van de avond.

 

De kwartfinales vielen uit in het voordeel van Bert, Mark, Jurgen en Arno zodat er deze dag zeker een nieuwe dag winnaar zou komen. De eerste halve finale kende weinig spanning omdat Arno Louwers veel te sterk was voor Jurgen Schats. Met 4-0 trok Arno de zege naar zich toe. In de tweede halve finale was het verschil tussen Mark Brouwers en Bert Timmer minstens zo groot en ondanks dat Bert een leg wist te pakken ging de overwinning met 1-4 naar Mark.

 

In de finale hielden Mark Brouwers en Arno Louwers elkaar mooi in evenwicht waarbij Mark uiteindelijk aan het langste eind trok. Hij leek de hele avond al in goeden doen, (Mark produceerde 4 maximum scores en een 106 finish), en liet dit ook in de finale zien. Met de 5-4 overwinning gaf Mark Brouwers een signaal af voor de komende weken waarin we nog veel van hem kunnen verwchten.

 

Uitslag van speeldag 1: 1. Mark brouwers 2. Arno Louwers 3. Bert Timmer en Jurgen Schats.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende kwalificatieavond van de Oranjebar Super Ranking 11 wordt gespeeld op dinsdag 06 mei 2014. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK