Oranjebar OPEN Darttoernooi gewonnen door Joey Greijn

Open Darttoernooi bij Oranjebar Mariahout gewonnen door Joey Greijn na winst op Wesley Plaisier in finale. Gedeelde derde plaats voor grootheden Gino Vos & Jelle Klaasen. Eerste prijs in verliezersronde gaat naar Collin Philipi.

 

Afgelopen vrijdagavond 21 augustus was het bij de Oranjebar in Mariahout weer “time to dart”. Met 31 deelnemers ging het dartevenement van start in poules om te strijden voor de eerste prijs van 200 euro. En dat alles natuurlijk volgens de regels van het RVIM waardoor er wat minder toeschouwers waren maar dat mocht de pret te drukken.
Na een vlot verlopen poulefase kon er begonnen worden met de knock-out wedstrijden in zowel de winnaars- als verliezersronde. Door de vele aanwezige toppers stonden er meteen al enkele partijen op de rol tussen potentiële winnaars. Logisch feit is dan dat er ook grote namen sneuvelen voordat de prijzen verdeeld worden. Uiteindelijk waren het Gino Vos, Wesley Plaisier, Jelle Klaasen en Joey Grein die de halve finales wisten te bereiken. Beide wedstrijden eindigden in 4-2 waar Wesley van Gino won wist Joey, Jelle te verslaan. In de finale kwam Wesley op een 3-0 voorsprong maar toen kwam Joey op stoom en wist de volgende vijf legs te winnen waarmee hij dus ook het toernooi op zijn naam schreef.

 

In de Verliezersronde waren het Collin Philipi en Oswin Streden die de finale haalden. Hoewel Oswin goed van start ging was het toch Collin die de finale met 4-1 wist te winnen. Hoogste finish was 164 door Benito van de Pas.
Hieronder de volledige uitslagen:

WINNAARSRONDE:

WINNAAR: Joey Greijn
RUNNER-UP: Wesley Plaisier
3e: Gino Vos & Jelle Klaasen
5e: Tonny Veenhof, Tinus van Tiel, Davy van de Zande, Yoeri Duijster
9e: Jermaine Wattimena, Benito van de Pas, Kevin Lens, Danny Schellekens, Bobby Biemans, Massimo Balsamo, Owen Roelofs & Frank Geubbels

 

VERLIEZERSRONDE:

V1: Collin Philipi
V2: Oswin Streden
V3: Wesley van de Hurk & Arco Koedam
V5: Erik Barten, Patrick van Osch, Lorenzo van Rossum & Lincy Gloudemans
V9: Wesley Slegers, Kenny Koelewijn, Thomas Thijs, Rudy Gerritsen, Peter van den Broek, Danique Stroek & Annemarie van Kaathoven

 

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK