Oranjebar Einde Carnavals Toernooi; Winst voor Mike Zuijdwijk, Anneke Kuijten en Vincent Kamphuis

Winst in druk bezocht Oranjebar Einde Carnaval toernooi gaat naar Mike Zuijdwijk en Anneke Kuijten. Vincent Kamphuis de beste in de verliezersronde.

 

Gisteren gingen in Mariahout alle remmen los tijdens het Oranjebar Einde Carnavals Toernooi. Op het Oranjeplein was geen parkeerplaats meer te vinden en de Oranjebar puilde bijna uit zijn voegen vanwege het grote aantal darters dat zich deze avond als deelnemer had gemeld. Uit alle windstreken waren darters aanwezig en zeker niet de geringste. Uit het oosten van het land was Freek Neppelenbroek met een aantal van zijn spelers afgereisd, uit het westen was er een delegatie uit den Haag aanwezig waaronder kersverse Team Dennis speler Mike Zuijdwijk, een grote vertegenwoordiging van Team Dennis kon worden begroet, DYM was met flink aantal spelers aanwezig, België was goed vertegenwoordigt en natuurlijk ook tientallen spelers uit Mariahout en directe omgeving die allemaal onder toeziend oog van Prins Patrick I van Hoof een dartfeest wilden vieren.

 

Vanwege het grote aantal deelnemers moest er worden afgeweken van het originele plan om met een groepfase te beginnen. Dit werd gewijzigd in een voorronde waarna er een winnaars en een verliezerstoernooi kon worden afgewerkt. Voor het damestoernooi kon het vooraf aangekondigde toernooi format worden gehandhaafd. De toernooileiding die in handen was van John Sterk moest alle zeilen bijzetten om alles in goede banen te leiden maar slaagde erin om de wedstrijden in hoog tempo te laten afwerken. De spelers maakten er intussen een groot feest van mede dankzij de goede zorgen van het barpersoneel en genoten volop van de haring die gedurende de hele avond door Peter van de Broek aan de aanwezigen werd aangeboden.

 

Het was tenslotte Mike Zuijdwijk die het Oranjebar Einde Carnavals Toernooi bij de heren op zijn naam schreef. Het Haagse talent versloeg op weg naar de finale o.a. Wim Donkers, Peter van den Broek, Patrick Morelissen, Willem Mandigers en was in de finale uiteindelijk met 6-1 te versterk voor Braulio Roncero.  De damestitel in Mariahout ging naar Anneke Kuijten, zij versloeg Gerie Schuil en Sabine van Ooijen. De verliezersronde kwam op naam van Vincent Kamphuis..

 

Uitslagen vanaf de halve finales:

Winnaarsronde
Finale (BO11)        
Mike Zuijdwijk
6 1 Braulio Roncero
         
Halve-Finale (BO9)        
Mike Zuijdwijk 5 1 Willem Mandigers
Braulio Roncero 5 1 Wouter Vaes
         
         
Verliezersronde        
Finale (BO7)        
Vincent Kamphuis 4 3 Wim Donkers
         
Halve-Finale (BO5)        
Wim Donkers 3 1 Toon van de Pas
Vincent Kamphuis 3 0 Ron Meulenkamp
         
         
Dames
Finale (BO7)        
Anneke Kuijten 4 0 Sabine van Ooijen
         
Halve-Finale (BO5)        
Anneke Kuijten 3 1 Gerie Schuil
Sabine van Ooijen 3 0 Halima Kox

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK