CLoD Kwalificatie speeldag 6; Davy van der Zande doet goede zaken

Speelronde 6 van de CLoD kwalificatie PDB; Davy van der Zande winnaar bij heren, Eefje van der Meijden winnares bij dames

 

In de zesde speelronde van de PDB kwalificatie voor de Champions League of Darts 2014 voor de heren en dames bleef de opkomst van deelnemers jammer genoeg steken op 7 heren en 1 dame. Bij de heren was de huidige top vier aanwezig en Eefje van der Meijden was, bij afwezigheid van Anneke Kuijten, als runner-up de enig dame.

 

De acht aanwezigen werden verdeeld over twee groepen en de beste vier heren speelden vervolgens een kwartfinale en halve finale waarna Davy van der Zande het in de finale moest opnemen tegen Nico Thissen. Davy was hierin de sterkste en wist de benodigde break te plaatsen zodat de wedstrijd eindigde met een 5-3 uitslag in zijn voordeel. Aangezien Eefje van der Meijden de enige dame was verdiende zij voor haar aanwezigheid de punten voor de winst in het damestoernooi deze avond. Hierdoor is zij verzekerd van de tweede plaats in de tussen ranking en vormt zelfs een bedreiging voor de huidige nummer 1 die afwezig was i.v.m. dart verplichtingen in Torremolinos.

 

Uitslag van speeldag 6;
Heren: 1. Davy van der Zande  2. Nico Thissen 3. Dennis Klamer en Michael van de Kerkhof.
Dames: 1. Eefje van der Meijden.

 

Voor een volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende kwalificatie voor de Champions League of Darts 2014 wordt gespeeld op maandag 07 april 2014. Inschrijving a € 10,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK