Oranjebar dartevenement op 29 mei 2022; the FA cup of Darts

De Oranjebar organiseert weer een dagevenement; “the FA Cup of Darts”. Maximaal 48 deelnemers maken kans op de hoofdprijs van €200,= en het inschrijfgeld wat totaal zal worden uitgekeerd aan de overige winnaars.

 

Het is eindelijk weer zover dat de Oranjebar oude tradities in ere kan herstellen zoals het regelmatig houden van eendaags dartevenementen waarbij diverse spelformats worden aangeboden en variërend prijzengeld wordt uitgekeerd.

 

Op zondag 29 mei aanstaande wordt begonnen met “de FA Cup of Darts” waarin gestart wordt met een groepsfase waarna er een winnaars en een verliezersronde wordt gespeeld waarbij iedere ronde opnieuw geloot wordt voor de wedstrijden in de volgende ronde zoals dat ook bij het UK Open gedaan wordt. Het maximaal aantal deelnemers (M/V) is vastgesteld op 48 en hierbij telt echt vol=vol.

 

De winnaar van het hoofdtoernooi neemt €200,= mee naar huis en het volledige inschrijfgeld (maximaal €480,=) zal worden verdeeld tussen de overige hoogst geëindigde deelnemers in de winnaars- en verliezersronde.

 

De inschrijving voor het toernooi kan tot zondag 29 mei 12:45 uur in de bar of een WhatsApp/Messenger bericht aan Peter van den Broek. Het inschrijfgeld bedraagt €10,= p.p. De voorinschrijving is reeds geopend. De aanvangstijd van het toernooi is 13:00 uur en er wordt gestreefd naar een eindtijd van 23:00 uur.

 

Overzicht van reeds ingeschreven/aangemelde spelers;

 

Danny Schellekens Oswin Streden
Peter van den Broek Maurits Burghout 
Thomas Thijs Johan van de Bogert
Lars Moinat Remco Den Tek
Jimmy van Schie  Jeremy Brandenburg 
Davy van der Zande  Gino Vos 
Stijn Donkers Tonny Veenhof

 

 

De Oranjebar biedt zoals vanouds volop gezelligheid, goede dartbanen, alle denkbare consumpties en een terras waarbij alleen de zon niet kan worden gegarandeerd. Parkeren is gratis.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK