Oranjebar 10 kan geen potten breken tijdens NDB divisiekampioenschappen

Op 24 juni heeft Oranjebar 10 helaas zonder succes de PDB vertegenwoordigd tijdens de Landelijke Divisiekampioenschappen in de 2e divisie.

 

Dit jaar zullen twee Oranjebar teams deelnemen aan de Landelijke Divisiekampioenschappen van de NDB. Op 24 juni zal Oranjebar 10 namens de Peelland Dart Bond optreden in de 2e divisie en op 2 juli is het de beurt aan de Oranjebar Lions om voor de titel te strijden in de Eredivisie.

 

Afgelopen zaterdag was het dus de beurt aan Oranjebar 10. Helaas konden de spelers uit Mariahout niet imponeren en kwamen zij tekort om door te stromen na de groepsfase. In de tweede divisie verschenen er 24 teams aan de start. In de kwartfinale versloegen de Panters van de DOGD de Duinerve Darts van de ZDF met 4-2. De Black Flights (WBDF) waren te sterk voor Fantactisch (DSWN) en de Just-Inn Bulldogs (RDB) versloegen de Dartiesten met 4-2. Tenslotte wonnen de ‘Kale koppen niet te stoppen’ (DBMN) van Kansloos (DORA) met 4-2. In de halve finale waren de Panters duidelijk te sterk voor de Black Flights en wonnen de Kale koppen niet te stoppen in een kraker van de Just-Inn Bulldogs. De finale ging tot het gaatje en uiteindelijk ging de overwinning naar de Panters uit het hoge Noorden (4-3).

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK