Austrian Open Vienna 2017 levert niet het gewenste resultaat op voor Oranjebar spelers

Gian van Veen en Wouter Vaes laten goed resultaat tijdens de Austrian Open Vienna 2017 door de vingers glippen.

 

Afgelopen weekend stond het Austrian Open Vienna 2017 op het programma. Wouter Vaes reisde af om met een goed resultaat terug te keren en de zure smaak van het voorgaande weekend in Engeland weg te spoelen. Voor Gian van Veen was het opnieuw een mogelijkheid om zijn deelname aan de Winmau World Masters dit jaar zeker te stellen.

 

Het evenement werd gespeeld in het luxe Hilton Garden Inn in Wenen dat zich de afgelopen jaren heeft bewezen als prima dartlocatie voor internationale toernooien. Dit jaar gold dat niet voor de Oranjebar spelers.

Wouter Vaes liet de kans op een aansprekend resultaat of zelfs misschien de titel door zijn handen glippen door met 4-5 te verliezen in de kwartfinales waardoor een 5e plaats over bleef. Voor Gian van Veen ging de, bijna obsessieve, jacht op een deelnamebewijs voor de Winmau World Masters opnieuw mis in de halve finale. Deze keer was er geen sprake van manipulaties door de organisatie of pech met de loting wat als excuus kon worden gebruikt. Gian zal het mentale gevecht met zichzelf aan moeten gaan om vervolgens in de komende evenementen zonder druk te kunnen spelen. In Oostenrijk lukte dat (nog) niet en was een 3e plaats dus het maximaal haalbare voor het jeugdtalent.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK