Oranjebar 1 opnieuw kampioen in Hoofdklasse van Super League Nederland

Tweede kampioenschap op rij voor Oranjebar 1 na winst op de laatste speeldag van de competitie 2017-2018.

 

Voor de meeste volgers van de Super League competitie was het al wat langer duidelijk maar om zeker te zijn moesten de spelers van het Oranjebar 1 vandaag in de laatste speelronde nog minimaal een wedstrijdpunt halen om te bewijzen dat zij het sterkst team uit de Hoofdklasse zijn tijdens seizoen ’17-’18.

 

In verband met PDC verplichtingen ontbrak Jermaine Wattimena vandaag en omdat er moest worden afgereis richting Den Haag werd voor het gemak Joey ten Berge als reserve opgeroepen om mee te helpen het karwei te klaren in samenwerking met de vaste basisspelers Andy Baetens, Geert de Vos, Davy van der Zande en Yoeri Duijster. Ook teamcaptain Peter van den Broek had zijn spelersshirt aangetrokken want je kan niet weten moet hij hebben gedacht. Tegenstander DKE RW Repair is en blijft een gerenommeerde tegenstander die zeker door de Oranjebar spelers niet wordt onderschat, dus ging vanaf het begin de beuk erin.

 

De Round Robin game ging met 5-9 naar de mannen uit Mariahout waarmee de eerste punt een feit was. Vervolgens gingen de vier singlepartijen gelijk op zodat de tussenstand 2-3 was voordat kon worden begonnen aan de koppelwedstrijden. Yoeri en Davy vormde het eerste Oranjebar-koppel dat in actie kwam en hun partij wisten te winnen waarna Andy en Geert ook de tweede koppelwedstrijd in winst omzette waarmee het belangrijke vijfde wedstrijdpunt werd gescoord en het kampioenschap een feit was. Vervolgens werd de wedstrijd door Andy en Joey (ingevallen voor Geert) in het slot gegooid via een 0-3 overwinning. De vierde koppelwedstrijd ging verloren en ook de SOLO partij werd gewonnen door het thuisteam.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK