NDB Landelijke Bekerkampioenschappen; Oranjebar Lions weer 3e

Oranjebar Lions eindigen voor de zoveelste keer op de 3e plaats tijdens de NDB Landelijke Bekerkampioenschappen.

 

Afgelopen weekend stond op de zondag de tweede dag op het programma waarop een aantal van de spelers van de Oranjebar opnieuw voor een titel moesten strijden nadat eerder op zaterdag het kampioenschap in de Hoofdklasse van de Super League Nederland was veroverd.  De mannen van de Oranjebar Lions moesten net als 20 overige teams op weg naar Nijkerk om te strijden voor het Landelijke Bekerkamioenschap.

 

De teams gingen van start in zeven poules van drie waarbij de nummers één en de beste nummer twee door gingen naar de knock-out fase. In de groep waarin de Oranjebar Lions uitkwamen wisten alle drie de teams een wedstrijd te winnen maar was de Oranjebar het team met het beste legsaldo waardoor zij zich wisten te plaatsen voor de kwartfinales.

 

In de kwartfinale namen de Oranje Bar Lions (PDB) het op tegen Xtreme Sport (TDV), Fifth Division (DSWN) kwam de Rebels (RDB) tegen, De Tegenstander (DONHN) speelde tegen Vrijbuiter 1 (DVS) en ’t Ouwe Vat (FDB) kwam uit tegen Bosgenoegen (DBMN). De teams waren flink aan elkaar gewaagd, want na de singles stond het bij iedere wedstrijd 2-2. Oranje Bar, Fifth Division en De Tegenstander wisten de wedstrijd in de koppels te beslissen. ’t Ouwe Vat had een teamgame nodig om zich te plaatsen voor de halve finale. In de halve finale was Fifth Division te sterk voor Oranje Bar dat niet gelukkig was en de prijs betaalde voor het gemis van Yoeri Duijster en Jermaine Wattimena. Het resulteerde in opnieuw een derde plaats voor de mannen uit Mariahout.

 

Uitslagen:
Kwartfinale
Oranje Bar Lions (PDB)  vs Xtreme Sport (TDV) 4-2
Fifth Division (DSWN)  vs Rebels (RDB) 4-2
De Tegenstander (DONHN)  vs Vrijbuiter 1 (DVS) 4-2
 ’t Ouwe Vat (FDB)  vs Bosgenoegen 3 (DBMN) 4-3
Halve finale
Fifth Division (DSWN)  vs Oranje Bar Lions (PDB) 4-1
De Tegenstander (DONHN)  vs ’t Ouwe Vat (FDB) 4-2
Finale
De Tegenstander (DONHN)  vs Fifth Division (DSWN) 4-2

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK