Kendji Steinbach doet prima zaken tijdens het WDF weekend in Denemarken met Winmau Masters deelnamebewijs als beloning.

Afgelopen weekend was het tijd voor het WDF Open Denmark en de Denmark Masters; namens de Oranjebar waren Kendji Steinbach, Peter van den Broek, Jimmy van Schei en Dennis van der Steen afgereisd.

De dart kalender zit opnieuw propvol in 2024 en de spelers moeten serieus opletten bij het maken van keuzes met oog op de kwalificaties voor de eindtoernooien c.q. Europese en Wereldkampioenschappen. Afgelopen weekend werd door een aantal Oranjebar spelers besloten om hun geluk te zoeken in Denemarken.

Daar werden een gouden en een zilveren dartevenement gespeeld waarbij naast prijzengeld en WDF-Rankingpunten voor de winnaar van de toernooien (Heren, Dames en Jeugd) ook een deelnamebewijs voor de Winmau Masters waren te verdienen.

Het werd een prettig weekend, met name voor Kendji Steinbach die tijdens het Denmark Open Youth een derde plaats wist te behalen om vervolgens het Denmark Masters Youth 2024 te winnen en zich daarmee verzekerde van deelname aan de Winmau Masters Boys 2024. Ook voor Jimmy van Schie ging het lang de goede kant op tijdens het Denmark Open Men waar hij uiteindelijk in de finale werd uitgeschakeld en met de Runner Up plaats genoegen moest nemen. In het Denmark Master Men kwam Jimmy tot de kwartfinales.

Daarnaast was er ook succes voor Peter van den Broek en Dennis van der Steen. Zij vormden beide een koppel tijdens het Warmings-Up toernooi dat vrijdag werd gehouden en wisten daar tot de laatst 16 te komen waarna het op was bij Oranjebar uitbater Peter die last kreeg van een “knikarm” die hem later bij het consumeren gelukkig niet meer tot last was.

Een prima resultaat kunnen we dus stellen en het zal zeker aanleiding zijn om nog aan een aantal van de op de WDF kalender staande dartevenementen deel te gaan nemen met een Oranjebar delegatie van meerdere spelers.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK