Eerste kampioenschap van het seizoen ’23-’24 is binnen; Oranjebar 1 de beste in Bullshooter Events Nederland Rayon Uden – 1ste Divisie A softtip dart competitie.

De Bullshooter Events Nederland softtip dart competitie ’23-’24 is ten einde en in zowel het Rayon Uden – 1ste Divisie als in de Play-Off Finale heeft Oranjebar iedere concurrent achter zich gelaten.

Afgelopen week werd de softtip dart competitie van de organisatie Bullshooter Events Nederland afgesloten met de Play-Off waar Oranjebar 1 als kampioen van het Rayon Uden – 1ste Divisie mocht deelnemen en die ook wist te winnen. Het softtip seizoen was opnieuw weer een succes voor de mannen uit Mariahout die over het gehele seizoen een winstpercentage van maar liefst 80% wist te boeken.

Reden dus om voor de zoveelste keer het kampioenschap te vieren met de selectie die dit jaar bestond uit; Captain Peter van den Broek, Willem Mandigers, Davy van der Zande, Maikel Verberk, Martien Denen, Patrick Bulen, Dennis Klamer, Remo Mandiau, Jimmy van Schie, Jermaine Wattimena, Kevin Mettler en Kendji Steinbach. Het gehele team wordt van harte gefeliciteerd met het behaalde resultaat.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK