Geert de Vos enige vertegenwoordiger van de Oranjebar tijdens Finders Masters

Geert de Vos is Oranjebar’s hoop dit weekend tijdens de Finders Masters 2015. De opdracht; winnen van Remco van Eijden en Tony O’Shea.

 

Dit weekend neemt de Belgische Geert de Vos als enige vertegenwoordiger van de Oranje tijdens de Finder Darts Masters het op tegen de beste spelers uit de nationale en internationale dartswereld. In Egmond aan Zee staan ook dit jaar weer grote namen op het podium zoals Lakeside kampioen Scott Mitchell en bekende internationale darters zoals Darryl Fitton, Tony O’Shea, Andy Fordham en Martin ‘Wolfie’ Adams.  Maar er zullen ook een heel aantal Nederlandse toppers aan de oche verschijnen om te strijden om de ‘Masters’ titel.

 

Oranjebar speler Geert de Vos zal tijdens de tweede fase van de poule wedstrijden zijn eerste wedstrijd spelen. In de laatste partij van de zaterdagmiddag zal hij het in de “Battle of the Low Lands” opnemen tegen Remco van Eijden. Vervolgens zal Geert in de avondsessie van zaterdag uitkomen tegen Tony O’Shea waarna duidelijk zal zijn of hij op zondag terugkeert op het podium. Het evenement zal live te volgen zijn op televisie bij RTV Noord-Holland op televisie of internet. Daarnaast zal kan men voor een overzicht en updates van uitslagen van de vanmiddag gespeelde wedstrijden hier klikken.

 

Inmiddels is de Finder Darts Masters ranking weer up to date. Alle uitslagen van de afgelopen weken gespeelde toernooien, het Czech Open 2015 en de Sunparks Masters 2015 zijn verwerkt en de nieuwe standen en overzichten staan on line. Voor een overzicht van de actuele stand klikt u hier.

 

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK