Finder Masters 2016; Wouter en Andy sneuvelen in voorronde, Geert de Vos 3e plaats

Finder Darts Masters 2016 met 3e plaats voor Geert de Vos. Wouter Vaes en Andy Baetens komen net te kort maar zijn weer een ervaring rijker.

 

Drie mooie dagen met top darts, gespeeld voor een dol enthousiast publiek, zijn achter de rug met vandaag de climax van het toernooi de finales van de drie toernooien die onder de vlag van de Finder Darts Masters vallen. Na de kwartfinales  en halve finales heren bleken titelverdediger Glen Durrant en winnaar van het toernooi in 2014, Jamie Hughes de besten te zijn van dit toernooi. Op weg naar de finale klopte Glen Durrant in de kwartfinale Martin Adams en in de halve finale Scott Mitchell. Jamie Hughes was in de kwartfinale te sterk voor Martin Phillips en in de halve finale redde ook Geert De Vos het niet tegen Hughes.

 

De sympathieke Belg was hiermee de beste Oranjebar speler uit het deelnemersveld. Geert moest voor dit resultaat gedurende het toernooi meermalen tot het gaatje om zich naar de volgende rondes te werken. Helaas lukte het in de halve finale net niet om de nummer 2 van de BDO ranking te verslaan en reste dus een geweldige derde plaats.

 

Voor de debutanten Wouter Vaes en Andy Baetens eindigde de Finder Masters in de kwalificatie ronde. Wouter Vaes kon helaas niet tot zijn normale niveau van de afgelopen weken komen en moest twee nederlagen slikken. In beide partijen wist Wouter een leg te pakken. Andy Baetens deed het een stuk beter. Op vrijdagavond wist Andy verrassend met 5-3 Scott Waites te verslaan maar moest zaterdag vervolgens buigen voor Scott Mitchel die met 3-5 te sterk bleek en zich met twee overwinningen plaatste voor de kwartfinales.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK