Finder Darts Masters podium kleurt 3x Oranje (bar)

Voorbeschouwing en speelschema Finder Darts Masters 2016 met Geert de Vos, Wouter Vaes en Andy Baetens.

 

Na de loting is nu ook de wedstrijd volgorde bekend voor Finder Darts Masters 2017. Het toernooi vangt morgenavond 9 december aan met de wedstrijden van de niet geplaatste spelers. In totaal 8 heren partijen, twee wedstrijden van het damestoernooi en twee jeugdwedstrijden vullen de vrijdagavond.

 

Oranjebar speler, de Belg Andy Baetens die als winnaar van het Finder Masters Qualifier toernooi zijn debuut op een wereldpodium maakt, speelt in match 5 tegen de winnaar van 2011 Scott Waites. In match 7 gaat vervolgens Oranjebar speler Wouter Vaes eveneens zijn debuut maken op een televisie toernooi, hij speelt tegen de Engelsman Conan Whitehead waarvan veel verwacht wordt.

 

Op zaterdagmiddag spelen de verliezers van de vrijdagavond een wedstrijd tegen de geplaatste spelers en speelsters in het heren- en damestoernooi. Voor de derde Oranjebar speler uit het deelnemersveld beginnen de Finder Masters dan echt. Vaste waarde Geert de Vos komt dan in de 10 match in actie tegen de verliezende speler van de wedstrijd Jim Williams (Wal) – Richard Veenstra (Neth).

Het complete overzicht van alle wedstrijden van Finder Darts Masters 2016  vindt u hier >>>

 

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK