Deze zondag bij Oranjebar; Open Oranjebar 2013

4e Open Oranjebar van start zonder titelverdedigers Benito van de Pas en Anneke Kuijten.

 

Nog 4 nachtjes slapen en dan is het zover. Op Zondag 28 april zal het 4e Open Oranjebar worden gespeeld in de Oranjebar te Mariahout. Dit jaar zijn er diverse maatregelen genomen om toernooi succesvol te laten verlopen waaronder een grote tent met vloer en voldoende banen om 128 deelnemers te kunnen laten spelen, een verbeterde geluidsinstallatie met voldoende speakers en meerdere horeca uitgifte punten.

 

Vanwege hun deelname aan het Polish Open en de Police Masters zullen de winnaars van beide singletoernooien Benito van de Pas (Heren) en Anneke Kuijten (Dames) dit jaar niet aanwezig zijn om hun titel te verdedigen waardoor beide evenementen een nieuwe winnaar zullen kennen. Wellicht een kans voor de runner up van afgelopen jaar Frans Harmsen om dit jaar de titel te pakken.

 

Op zaterdagavond 27 april wordt om 20:00 begonnen met de koppeltoernooien waarna de dames ook hun single toernooi zullen afwerken. Op zondag vindt het hoofdtoernooi plaats met een prijzenpot van maar liefst
€ 1.150,-. Inschrijven hiervoor is mogelijk tot 12:30. Het totale prijzengeld dit weekend bedraagt meer dan € 2000,= en de organisatie is in handen van SterkDarts.

Inschrijven
Voorinschrijving voor het Open Oranjebar – Heren Singels en Dames Singels is niet meer mogelijk. Inschrijven is nog wel mogelijk op de wedstrijddag tot een half uur voor aanvang van het toernooi. De inschrijfkosten bedragen €10,= p.p
.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK