Dartspelers slaan tenten op in Police Polen voor 2 darttoernooien

Delegatie Oranjebar voor Winmau Polish Open & Police Masters bestaat uit 8 spelers.

Na afgelopen weekend de German Open te hebben afgewerkt in Duitsland staat aankomend weekend in het teken van darten in Polen. De Oranjebar mannen waren in Bochum redelijk succesvol; Jimmy Hendriks, Ron Meulenkamp, Benito van de Pas en Joey ten Berge kwamen tot de laatste 64,dus punten en een absolute topprestatie voor Michel van der Horst die het zelfs tot de laatste 8 wist te brengen.

 

Dit weekend worden er twee BDO/WDF toernooien gespeeld op een locatie. Het 4e Winmau Polish Open 2013 vindt plaats van 26-28 april en zal een record breken qua aantal deelnemers uit meer dan 20 landen. Op zaterdag zullen de singles wedstrijden van het 4e Winmau Polish Open 2013  worden gespeeld en zondag volgt dan het Police Masters 2013. De Poolse Darts Organisation (BOB) is trots op het ongelooflijke deelnemersveld van 550 spelers op zaterdag (in de dames, heren, meisjes en jongens) en meer dan 500 deelnemers op zondag.

 

De Oranjebar spelers die afreizen naar Police Polen zijn; Davy van der Zande, Jimmy Hendriks, Ron, Meulenkamp, Danny Schellekens,  Joey ten Berge, Benito van de Pas, Willy van de Wiel en Michel van der Horst.

 

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK