De Oranjebar zoekt dartspelers/speelster; ga jij het avontuur aan?

De Oranjebar in Mariahout is op zoek naar nieuwe spelers en teams voor deelname aan de Peelland Dart Bond dartcompetitie seizoen 2019-2020.

 

De Oranjebar opent haar deuren voor een ieder, jong of oud, heer of dame, speler of bestaand team om deel uit te gaan maken van de legendarische groep Oranjebar darters en deel te nemen aan de PDB dartcompetitie die september 2019 van start gaat.

 

Dus dartliefhebbers wacht niet langer en beleef het Oranjebar dartgevoel en ervaar de combinatie van gezelligheid, spelplezier en winnen.
Ook complete bestaande teams zijn van harte welkom om volgend seizoen de kleuren van de Oranjebar te verdedigen. Dit geldt zowel voor prestatie als recreatie teams waar gezelligheid (wordt gegarandeerd) voorop staat.

 

Teams
Speel je al competitie en zoek je nog een leuke locatie voor je team, dan ben je van harte welkom.
De Oranjebar biedt geïnteresseerde teams de mogelijkheid om op iedere doordeweekse dag hun thuiswedstrijd te spelen.

 

Spelers (M/V)
Op dit moment verwachten wij een aantal mutaties in de bestaande teams. Wij willen eventueel vrijkomende plaatsen graag invullen met nieuwe spelers. De Oranjebar teams komen uit in alle divisies van de PDB dus voor ieder niveau hebben wij een plek.

 

Spelers (V)
De Oranjebar zou het ook leuk vinden als zij een team kunnen inschrijven dat alleen bestaat uit dames. Dit team kan natuurlijk competitief zijn, maar ook een groep dames die er gewoon even gezellig tussen uit wil is van harte welkom.

 

Aanmelden kan tot 15 juni 2019 in de bar, per e-mail peter@oranjebar.nl of per telefoon +31 61 255 40 42.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK