Davy van der Zande slaat ook toe tijdens Money in = Money out event

Money in = Money out dart toernooi in de Oranjebar Mariahout blijkt succes. Diverse grote namen aanwezig in zestien koppig deelnemersveld. Davy van der Zande wint ten koste van Patrick Morelisse avond.

 

Het nieuwe initiatief van de Oranjebar om extra mensen te interesseren voor de dartsport is een goede keuze gebleken. Met zestien deelnemers werd afgelopen zaterdag gestart waarbij een aantal nieuwe gezichten van met name jeugdige geïnteresseerde. Om het voor iedereen zo gezellig mogelijk te maken werd er zowel een winnaars als verliezersronde gespeeld

 

Dat er twee gelouterde spelers in de finale stonden deerde niemand. Integendeel, met name de nieuwkomers konden zich vergapen aan een aantal maximum scores en hoge finishes die beide heren wisten te produceren. De eindzege ging uiteindelijk met 2 – 5 naar Davy van der Zande die eerder Erik van Engeland in de halve finale met 4-0 van de oche stuurde. Da andere halve finale leverde een 2 – 4 overwinning van Patrick op Mark Giepmans op die de man uit Almere wel een finaleplaats, maar dus geen toernooiwinst opleverde. In de verliezersronde was Bjorn Brans in de finale met 4-1 te sterk voor Niels Jansen.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK