“Darten voor de liefhebber”; Evert van Eck lost Patrick van Hoof af als dagwinnaar

Gezelligheidstoernooi “Darten voor de liefhebber” Evert van Eck voorkomt met winst 3e dagzege op rij van Patrick van Hoof.

Afgelopen woensdagavond werden in de Oranjebar opnieuw een aantal liefhebbers van het spelletje darts verwacht om een gezellig avondje uit te combineren met een potje darts. Ook deze week konden weer meer dan 16 deelnemers worden begroet waaronder opnieuw een aantal dames zodat er direct werd begonnen met een aantal groepswedstrijden.

 

Na de groepsfase bleven acht heren over en werd er voor de dames nog een apart wedstrijdschema opgesteld. De mannen die het moesten gaan doe waren Sander Fransen, Evert van Eck, Twan van Hoof, Patrick van Hoof, Stefan Deisterbloem, Paul Wellens, Toon Donkers en Rob Wellens; Zij mochten de kwartfinales spelen. Hiervan bleven Paul, Evert, Rob en Patrick over voor de halve finales en tenslotte Evert en Patrick voor de finale.

Vervolgens kon de finale van de dames tussen Mieke van de Broek en Nicole van Hoof worden gespeeld en deze eindigde in een 2-1 overwinning voor Mieke die vanavond wederom de sterkste dame was. De heren finale tussen Patrick van Hoof en Evert van Eck eindigde in een 3-1 overwinning voor Evert die de keer duidelijk een maatje te groot was voor Patrick. Volgende week weer een nieuw toernooi met nieuwe kansen en vooral gezelligheid in Mariahout.

Uitslag: 1. Evert van Eck  2. Patrick van Hoof 3. Paul en Rob Wellens

 

Het volgende “Darten voor de liefhebber” wordt gespeeld op woensdag 10 juli 2013.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK