CLoD Kwalificatie speeldag 4; Weer nieuwe dagwinnaar bij herentoernooi

Speelronde 4 van de CLoD kwalificatie PDB; Davy van der Zande, Anneke Kuijten en Thijs van Stiphout winnaars van vierde speeldag.

 

Gisteren, tijdens de vierde speelronde van de PDB kwalificatie voor de Champions League of Darts 2014, kwam alles wat darts mooi maakt voorbij; blijdschap, verdriet, frustratie, oerkreten, spanning, sensatie, hoge finishes, maximale sores en gezelligheid. zoals bekend was de plaats van handeling de Oranjebar in Mariahout.

 

Omdat het aantal deelnemers bleef steken op 11 en zodoende werden heren, dames en jeugd samengevoegd waardoor iedere deelnemer minimaal 4 wedstrijden zou spelen. Aangezien hij als enige jeugdspeler aanwezig was kreeg Thijs van Stiphout de dagwinst bij de junioren toegewezen.
Bij de dames was het opnieuw Anneke Kuijten die de winst (haar vierde op rij) pakte en Eefje van der Meijden naar de tweede plaats verwees waardoor Gabrielle Kweens als derde eindigde.

 

Bij de heren moesten eerst nog halve finales worden gespeeld. Hiervoor wisten Nico Thissen, Joppe Bakens en Davy van der Zande zich te plaatsen evenals Ruud Kuijten die deze plek verdiende door tegen Peter van den Broek, bij een 3-3 tussenstand, een 170 finish te gooien wat hem in die wedstrijd de winst opleverde. In de halve finale die volgde was Ruud echter niet opgewassen tegen Davy die zich met een 2-4overwinnig als eerste voor de finale plaatste. Zijn tegenstander moest komen uit de wedstrijd tussen Nico en Joppe. Ook hier kwam een 4-2 uitslag op het bord, ditmaal in het voordeel van Nico die dus voor de tweede opvolgende keer de finale wist te bereiken.

In de herenfinale tussen Nico Thissen en Davy van der Zande leek het wel of Nico zijn kruit van deze avond verschoten had, maar misschien was Davy gewoonweg niet af te stoppen. Het eind van het verhaal was dat Davy een 5-1 overwinning boekte en daarmee de dagzege in speelronde 4.

 

Uitslag van speeldag 4;
Heren: 1. Davy van der Zande 2. Nico Thissen 3. Joppe Bakens en Ruud Kuijten.
Dames: 1. Anneke Kuijten 2. Eefje van der Meijden 3. Gabrielle Kweens
Junioren: 1. Thijs van Stiphout

 

Voor een volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende kwalificatie voor de Champions League of Darts 2014 wordt gespeeld op maandag 24 februari 2014. Inschrijving a € 10,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK