2e speeldag Oranjebar Super Ranking X; weer winst voor "Terminator" Hermie van Orsouw

Oranjebar Super Ranking X; Hermie van Orsouw wint ook speeldag 2, Rob Saedt Runner Up.

 

De tweede kwalificatieavond van de Oranjebar Super Ranking X werd bezocht door 17 deelnemers die niet alleen voor de rankingspunten kwamen maar ook nog een extra trainingsmogelijkheid voor de Dutch Open van aanstaand weekend zagen.

 

In de groepsfase bleken de spelers dusdanig verdeeld te zitten dat er twee groepen des doods waren. Dit betekende automatisch dat een aantal zogenaamde favorieten zouden worden uitgeschakeld voor de kwartfinale en tevens dat er een aantal verassingen wel zouden doorstromen. De acht spelers die uiteindelijk overbleven voor de kwartfinales waren; Oswin Streden, Rob Saedt, Danny Schellekens, Hermie van Orsouw, Roland Stokmans, Fred Burger, Ricardo Tiebosch en Erwin Jansen.

 

Uit de kwartfinales bleven Hermie, Erwin, Rob en Fred over om de halve finales te spelen. De wedstrijd tussen Hermie van Orsouw en Erwin Jansen ging met 4-2 naar Hermie ondanks dat Erwin 123 wist uit te gooien, wat ook de hoogste finish van de avond werd. De tweede wedstrijd ging tussen Rob Saedt en Fred Burger die al weken in goede doen is. Toch wist Rob de winst naar zich toe te trekken, al was het op het nippertje maar de 4-3 eindstand was in zijn voordeel.

 

Hermie van Orsouw mocht dus aan zijn tweede finale op rij beginnen tegen de verrassende Rob Saedt. Het werd een mooie wedstrijd tussen de twee mannen die verantwoordelijk waren voor 12 van de in totaal 16 maximale finishes. Voor Hermie stopte de teller op , voor Rob op 7 stuks. In de finale werden de legs intussen netje over beide spelers verdeeld maar wist Hermie toch precies op tijd de beslissende break te forceren waardoor hij ook de tweede kwalificatie als winnaar uit de bus kwam.

 

Uitslag van speeldag 2: 1. Hermie van Orsouw 2. Rob Saedt 3. Fred Burger en Erwin Jansen.

 

Voor de volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende kwalificatieavond van de Oranjebar Super Ranking 10 wordt gespeeld op dinsdag 04 februari 2014. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK