CLoD Kwalificatie speeldag 2; winst voor Kuijten, Kuijten en Stiphout

Speelronde 1 van de CLoD kwalificatie PDB; Kuijten en Kuijten winnen bij de heren en dames, Thijs van Stiphout pakt koppositie bij junioren.

 

De kwalificatie voor de Champions League of Darts 2014 namens de PDB kende afgelopen maandag de tweede speelronde. Deze keer bestond de opkomst in de Oranjebar uit 10 heren, 2 dames en 1 junior die het spektakel van de Champions League of Darts 2014 willen meemaken en de Peelland Dart Bond in Egmond aan Zee willen vertegenwoordigen .

 

Om alle deelnemers zoveel mogelijk wedstrijden te laten spelen en tegelijkertijd een goede warming-up te bezorgen werd er begonnen met het spelen in een aantal groepen waarbij de beste 2 heren zich zouden plaatsen voor de kwartfinales.

 

De man in vorm de laatste weken is Fred Burger en hij verbeterd nog steeds. Zo was hij deze avond verantwoordelijk voor o.a. een drietal hoge finishes; 155, 144 en 135 werden door Fred in een beurt weggepoetst. Vanzelfsprekend plaatste hij zich voor de kwartfinales waar hij gezelschap kreeg van Michael van der Heijden, Ardy Slegers, Peter van den Broek, Joppe Bakens, Ruud Kuijten, Davy van der Zande en Dennis Klamer.

 

In de kwartfinales bleven Dennis Klamer, Davy van der Zande Fred Burger en Ruud Kuijten overeind en moest Joppe Bakens verrassend passen. Nu kon er zaken worden gedaan door de deelnemers in de halve finales. Darts blijft een verrassend spelletje en dit bleek ook vanavond weer want het waren niet de favorieten Davy en Dennis die zich wisten te plaatsen voor de finales maar Ruud Kuijten en de man in vorm, Fred burgers.

 

Bij gebrek aan meer junioren hoefde er geen jeugdfinale te worden gespeeld en kreeg Thijs van Vliet de dagzege toegewezen. Bij de dames was het een herhaling van speeldag 1 met een finale tussen Anneke Kuijten en Eefje van der Meijden. Hierin liet Anneke zien dat er geen misverstand hoeft te bestaan over wie de sterkste dame uit Peelland is op dit moment.
Het sluitstuk van de avond was de finale tussen Ruud en Fred en zij wisten er een mooie wedstrijd van te maken die uiteindelijk de winst op leverde voor Ruud Kuijten die hiermee zijn kansen op een deelnemersbewijs open houdt.

 

Uitslag van speeldag 2;
Heren: 1. Ruud Kuijten 2. Fred Burger 3.Davy van der Zande en Dennis Klamer.
Dames: 1. Anneke Kuijten 2. Eefje van der Meijden
Junioren: 1. Thijs van Stiphout

 

Voor een volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende kwalificatie voor de Champions League of Darts 2014 wordt gespeeld op maandag 30 december a.s. Inschrijving a € 10,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK