CLoD kwalificatie speeeldag 3; Tharsissia Werinussa nieuwe leider in damesklassement

Top herenklassement van Oranjebar/PDB Champions League of Dart kwalificatie toernooi dicht op elkaar. Damesklassement krijgt nieuwe leider.

 

De derde kwalificatiedag voor deelname aan de  Champions League of Darts bracht 14 heren en 3 dames deelnemers op de been. Aan het eind van de speelavond bleken er zowel in het heren als in het damesklassement de nodige verschuivingen te hebben plaats gevonden.

 

In het heren toernooi waren Davy van der Zande en Roel Donkers er voor het eerst bij en wisten zich direct te plaatsen voor de finale (winst voor Davy). Doordat de andere twee halve finalisten Barry Zander en Ruud Thijssen waren bleven er niet zoveel punten over om te verdienen voor de top drie van de ranglijst waardoor er een tiental spelers vlak bij elkaar staan in de race om de CLoD-tickets.

 

Bij de dames ontbrak vandaag Anneke Kuijten. de leider in het klassement, die na deze avond gewaarschuwd is voor de rest van het toernooi.  Tharsissia Werinussa wist optimaal te profiteren van de situatie door het damestoernooi te winnen en nam dankzij dit resultaat de leiding van Anneke over. Ook  Nicole Derx en Annemarie Verstappen deden goede zaken en houden uitzicht op een goed eindresultaat.

 

Er is dus nog van alles mogelijk voor de PDB darters in het Oranjebar/PDB Champions League of Dart kwalificatie toernooi. Ter afsluiting van 2015 wordt aanstaande maandag 21 december de vierde kwalificatiedag gespeeld  waarna in januari 2016 de kwalificatiereeks vervolgd wordt.

 

Voor de volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende PDB/Oranjebar CLoD 2016 Kwalificatie wordt gespeeld op maandag 21 december 2015. Inschrijving kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

 

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK